ΑΟ Μυρίνης: «Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Μυρίνης για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο Παλαμά, με την οποία μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά:

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας πέρα από τον αντίπαλο, έπρεπε να παίξει και με τον παράγοντα του διαιτητή, αφού σε πολλές περιπτώσεις η διαιτητής δεν αντιμετώπιζε ισα τις δυο ομάδες ειδικά οι υποδείξεις του δεύτερου βοηθού κ. Στρατικη.

Αφού μας προκαλούσε αρκετές φορές τον εκνευρισμό μη αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή του Παλαμά σε επανειλημμένα φάουλ επάνω στον ποδοσφαιριστή μας Κανιουρα Β.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα και εδώ πρόκειται για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος, ήταν φάση που έγινε στο 80' του αγώνα όταν από παράλληλη μπαλιά του ποδοσφαιριστή της Μυρίνης ο Πάτρας με προβολή εντός μικρής περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, και το δεύτερο βοηθό του αγώνα να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ.

Και αυτή την φορά αδιάψευστος μάρτυρας μας είναι το βίντεο του αγώνα, που από δω και στο εξής θα συμβαίνει σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας.

Μια φάση στην οποία θα γινόταν το 1-2 για ομάδα την Μυρίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή μας όπως και ο καταλογισμός του πέναλτι στο 90+4.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε το τον 1ο Βοηθό του αγώνα κ. Δημήτρη Τικα, ο οποίος για 90 λεπτά επέδειξε γιατί αξίζει να παίζει αγώνες Β και Γ Εθνικής, και τέτοιες διαιτησίες ανεβάζουν το επίπεδο όχι μόνο της διαιτησίας αλλά και του παιχνιδιού.

Το ΔΣ

e-max.it: your social media marketing partner