ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου στο Δημ.Σχολείο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Σύλλογου Πύργου Κιερίου.


Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων:
Ευχαριστούμε όλους τους συγχωριανούς μέλη και φίλους του συλλόγου μας που παραβρέθηκαν χτες κοντά μας και μας στήριξαν ακόμη μια φορά ,και θέλουμε να μας στηρίζουν σε κάθε επόμενη μας δράση καθώς είναι η δύναμη μας για να συνεχίζουμε και να διατηρούμε τα έθιμα του τόπου μας και το χωριό μας ενεργό. Ακόμη να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή ν. Καρδίτσας Κωτσό Γιώργο, τους εκπροσώπους του Δήμου Σοφάδων: Αντιδήμαρχο κο.Παππά Αθανάσιο και τον Πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου κ. Σταμούλη Ιωάννη καθώς και τον αντιδήμαρχο οικονομικών του δήμου Καρδίτσας και πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Σπάνια Τελη που μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Τέλος να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην πρόεδρο του συλλόγου μας Δώρα Κουμπογιάννη που λόγοι υγείας την κράτησαν μακριά μας.
Συγχαρητήρια στην νικήτρια του φλουριού Σοφία Κονιαρη που κέρδισε μια δωροεπιταγή για αγορές από το σούπερ μάρκετ Μέλισσα !"

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

pita pyrgos 1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->