ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Εθιμοτυπικό κυρίως χαρακτήρα είχε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με το Δ.Σ του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Φράγκου και τον πρόεδρο της Τ.Κ Φράγκου κ. Θωμά Σκούρα.


Τόσο η πρόεδρος του συλλόγου κα Ελένη Σαμαρά, όσο και τα μέλη του Δ.Σ ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τον προγραμματισμό δράσεων και εκδηλώσεων της νέας χρονιάς. Δράσεις που σχετίζονται με την διάσωση και προβολή της πολιτιστικής μας παράδοσης, αλλά και δίνουν την ευκαιρία για ψυχαγωγία.
Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα κάθε δημιουργική προσπάθεια, που αναδεικνύει και προβάλλει ήθη, έθιμα και παραδόσεις, με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές και που αποτελούν ένα αξιόλογο σημείο επαφής και με τους νεότερους. Ειδικά μέσα από τις δράσεις ενός πολιτιστικού συλλόγου γυναικών με δραστήρια μέλη.
‘’ Η πολιτιστική μας παράδοση δεν είναι απλά ένα κομμάτι του παρελθόντος. Είναι σημείο αναφοράς για την πολιτιστική μας πορεία’’, τόνισε ο κ. Νούσιος.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->