ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  έργο για την βελτίωση της  οδικής ασφάλειας στην περιοχή της  Λίμνης Πλαστήρα,  στο τμήμα από   διασταύρωση Καλύβια Πεζούλας προς  Νεράιδα  και  μέχρι την κορυφή Καραμανώλη, σε μήκος  10 περίπου χιλιομέτρων.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.500.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

 «Σύμφωνα με τη ροή  χρηματοδότησης  των έργων από το  Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  σε μια δύσκολη εποχή για τα δημόσια έργα λόγω της αύξησης των τιμών στα υλικά κατασκευής προχωράμε τις διαδικασίες δημοπράτησης  για  τη βελτίωση ενός ακόμη δρόμου στη λίμνη Πλαστήρα. Είναι ένα έργο   ουσίας για τους ανθρώπους που ζουν στα χωριά, για τους επαγγελματίες της περιοχής, για τους  επισκέπτες  του σημαντικότερου τουριστικού πόλου της Καρδίτσας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 Στο έργο προβλέπεται: διάνοιξη και καθαρισμό τάφρου αποχέτευσης ομβρίων, καθαίρεση και ανακατασκευή τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρση  καταπτώσεων και καθαρισμός πρανών, καθαρισμός οχετών αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευή επιχωμάτων με θραυστά επίλεκτα υλικά κατηγορίας Ε4, αποκατάσταση της βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->