ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 26χρονου Καρδιτσιώτη  Ελευθέριου Παπουτσή από την Κυψέλη Aττικής προχώρησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παπουτσή Ελευθέριου σήμερα, Τετάρτη 25/05/2022 -εξαφανίστηκε την Τρίτη 24/05/2022 κι άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση κατόπιν σχετικού αιτήματος.

“Ο Παπουτσής Ελευθέριος εκδήλωσε συμπεριφορά που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του”, αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην ανακοίνωση “Missing Alert”.

Ο Παπουτσής Ελευθέριος έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά σκούρα μαλλιά, πυκνό μούσι και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε πορτοκαλί μπλούζα, παντελόνι τζιν, τσαντάκι μέσης, μπλε αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής “MissingAlertapp” οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->