ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στο Δήμο Σοφάδων βρέθηκε  το πρωί της Τετάρτης  ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Δούκας μετά από σχετική επικοινωνία με το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο.

Ο κ. Δούκας με το Δήμαρχο Σοφάδων, τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας κ. Λιόντο, τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεφαλά αλλά και εκπροσώπους των αγροτών, επισκέφτηκαν πληγείσες καλλιέργειες από την σφοδρή χαλαζόπτωση της Κυριακής.  Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ διαπίστωσε και ο ίδιος την τεράστια καταστροφή ενώ ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα της κάθε καλλιέργειας.

xalazia doukas1

Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κατανόησε την μεγάλη αγωνία των παραγωγών της περιοχής που είδαν για ακόμη μια φορά τις καλλιέργειες τους να καταστρέφονται.

Ο κ. Δούκας υπογράμμισε πως η πρόθεση του οργανισμού είναι, να στηριχθούν, κατά το δυνατόν επαρκέστερα και με ταχύτητα οι πληγέντες παραγωγοί, στο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τον ΕΛΓΑ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων ευχαρίστησε  τον κ. Δούκα για την άριστη συνεργασία που είχαν από την πρώτη κιόλας στιγμή για την αντιμετώπιση αυτής της πολύ σοβαρής κατάστασης και για την άμεση ανταπόκρισή του.

Σημείωσε την άμεση ανάγκη να προσαρμοσθεί το σύστημα αποζημιώσεων στις πραγματικές ανάγκες των αγροτών καθώς οι απανωτές ζημιές από καιρικά φαινόμενα  έχουν φέρει τους παραγωγούς σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική θέση.

Ο κ. Σκάρλος ζήτησε να γίνουν άμεσα και δίκαια οι εκτιμήσεις και να δοθούν τάχιστα οι αποζημιώσεις ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να παραμείνουν στην αγροτική δραστηριότητα.

xalazia doukas1

xalazia doukas1

xalazia doukas1

xalazia doukas1

xalazia doukas1

xalazia doukas1

xalazia doukas1

 

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->