ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωκράτη Παππά, επισκέφθηκε η Βουλευτής μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν τη Δευτέρα.

Η κ. Σκόνδρα ενημερώθηκε διεξοδικά από τον κ. Παππά για την όλη διαδικασία και έλαβε τη διαβεβαίωση, ότι όλα είναι έτοιμα για την ομαλή και απρόσκοπτη έναρξη την Δευτέρα. Παράλληλα, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υπάρχει φροντίδα, για την αυστηρή τήρησή τους, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Στη συνάντηση, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην σημαντική πρωτοβουλία της κα Σκόνδρα για την πριμοδότηση μορίων των τελειοφοίτων μαθητών του Ν. Καρδίτσας λόγω του Ιανού, μια πρόταση που εστέφθη με επιτυχία, αφού είναι πια ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του Υπ. Παιδείας.

Επίσης, η Βουλευτής, συνεχάρη τον κ. Παππά και μέσω αυτού όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού, για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που χειρίστηκαν την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης και όλα τα θέματα, έτσι ώστε η χρονιά , να κυλήσει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Δεσμεύτηκε ότι πάντα θα είναι στο πλευρό των εκπαιδευτικών, με αγαστή συνεργασία, για την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν και το καλό των μαθητών.

Ευχές στους μαθητές

Η Βουλευτής μας, παράλληλα, απευθύνει τις ευχές της για καλή επιτυχία, στους υποψηφίους των πανελλαδικών και στις οικογένειες τους:

«Μετά από μια σχολική χρονιά, με ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, έφτασε η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η πανδημία για μία ακόμη φορά, ανέτρεψε δεδομένα και κατάργησε καθιερωμένα και στον τομέα της εκπαίδευσης και της σχολικής ζωής.
Επαναπροσδιορίσαμε αξίες, κάναμε την υπέρβαση και διδαχθήκαμε ότι με υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία και δυνατή πίστη, μπορούμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας.
Είναι βέβαιο, ότι μετά από κάθε δοκιμασία, όλοι βγαίνουν πιο δυνατοί.

Έτσι τώρα, δυνατοί και αποφασισμένοι, καλείστε οι υποψήφιοι των πανελλαδικών να δώσετε τη μάχη των εξετάσεων και να ανοίξετε την πόρτα της φοιτητικής ζωής.
Τα «όπλα» σας στον αγώνα αυτό, είναι πολλά. Η ευφυΐα σας, οι γερές βάσεις, οι γνωστικές σας κατακτήσεις και η προετοιμασία σας, παράλληλα με το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών του Νομού μας, που σας εφοδίασαν με πολύτιμες γνώσεις, καθώς και η αμέριστη συμπαράσταση των γονέων, θα φέρουν τα αναμενόμενα, θετικά αποτελέσματα.

Πιστέψτε στον εαυτό σας, υπερασπιστείτε τις επιλογές σας, κυνηγήστε με σθένος τα όνειρά σας.
Διαγωνιστείτε με αυτοπεποίθηση και με εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας δυνάμεις.
Η μάθηση είναι ένα «συνεχές» ταξίδι με πολλούς σταθμούς και πάντα ανοιχτούς ορίζοντες
Θα θυμάστε ότι το μέλλον, είστε εσείς! Ο κόσμος είναι δικό σας.

H έκβαση αυτής της προσπάθειας, όμως, δεν ορίζει, ούτε προδιαγράφει την κατεύθυνση της ζωής σας. Η εισαγωγή σας σε κάποια σχολή, είναι μεν προϋπόθεση, για την επαγγελματική επιτυχία, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη .
Ο κύκλος του αγώνα που όλοι μας κάνουμε, για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, δεν κλείνει ποτέ!
Εύχομαι η Καρδίτσα, που σημειώνει πρωτιές κάθε χρόνο, να διακριθεί και φέτος για τις επιτυχίες των υποψηφίων μας.
Να μας κάνετε όλους υπερήφανους , να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας , να ικανοποιηθούν οι καθηγητές σας και να νιώσουν χαρά οι γονείς και οι φίλοι σας .
Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας.

Καλή επιτυχία!

 

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->