ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Το Διαπολιτισμικό Κέντρο Σταυροδρόμι, το οποίο λειτουργεί υπό την ευθύνη της ΑΝΚΑ ΑΕ, σας ενημερώνει με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων της, αλλά και των προσφύγων οι οποίοι φιλοξενούνται στη πόλη μας, ότι λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.


Ειδικότερα, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του κεκλεισμένων των θυρών, εκπαιδεύοντας παράλληλα το προσωπικό του για τηλεργασία. Ήδη τα άτομα υψηλού κινδύνου εργάζονται από το σπίτι τους.
Παρακαλούνται οι πολίτες και οι συνεργαζόμενοι με το Κέντρο να μην προσέρχονται στα γραφεία μας, παρά μόνο για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις.
Η εξυπηρέτηση θα γίνεται με τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη, χωρίς φυσική παρουσία, έως την άρση των μέτρων για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Σχετικές ανακοινώσεις έχουν δημοσιοποιηθεί τόσο στα social media όσο και στα γραφεία μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 2441075100 καθώς και στο
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->