GADGET
Typography

Κάθε αλλαγή στο σπίτι μας μας προσφέρει χαρά και έναν αέρα αναζωογόνησης. Είναι εκείνες οι φορές που έχουμε αλλάξει, προσθέσει ή αφαιρέσει, από διάφορους χώρους του σπιτιού κάτι μικρό ή μεγάλο κι έτσι αυτόματα έχουμε την αίσθηση αυτή που είχαμε όταν μπήκαμε για πρώτη φορά στο σπίτι μας.

Έτσι σχεδόν κάθε χρόνο προσπαθούμε να ακολουθούμε την εκάστοτε μόδα και να μη μένουμε πίσω, αλλάζοντας χρώματα στους τοίχους ή κουρτίνες, επιλέγοντας καινούρια υφάσματα ή ακόμη ανακαινίζοντας και τα έπιπλα.

Φυσικά οι αλλαγές δεν γίνονται μόνο σε βασικούς χώρους του σπιτιού, όπως η κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι, αλλά και σε μικρότερους, όπως το μπάνιο.

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι κάτι που θα πρέπει να επιλέγουμε να κάνουμε ανά10 χρόνια, αφού είναι σημαντικό να γίνεται έλεγχος και οι απαραίτητες επισκευές στα πλακάκια και στις σωληνώσεις, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην καλύτερη υγιεινή του χώρου του μπάνιου καθώς με τα χρόνια οι επιφάνειες διαβρώνονται, γίνονται πιο πορώδεις, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζονται σε αυτά τα σημεία μικροοργανισμοί, βρώμα κ.ά.

baniera1

Μια άλλη αλλαγή στην οποία μπορείτε να προβείτε είναι η αντικατάσταση της μπανιέρας με μια μοντέρναντουζιέρα.

Τα τελευταία χρόνια, η επιλογή αυτή στο χώρο του μπάνιου κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος εκτοπίζοντας τις κλασικές μπανιέρες από νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών.

Και όταν ακούμε σήμερα ντουζιέρα το μυαλό μας δεν πηγαίνει στα μακρόστενα κουτιά που τοποθετούνταν άλλοτε σε μικρά μπάνια. Αντιθέτως, έχουμε πια τη δυνατότητα να βρούμε διάφορα μεγέθη και μοντέρνα σχήματα ταιριαστά για κάθε μπάνιο.

  • Η επιλογή της τετράγωνης καμπίνας:

Η τετράγωνη καμπίνα ενδείκνυται για μικρά μπάνια. Τοποθετείται στον τοίχο ή σε κάποια από τις γωνίες του μπάνιου και μας εξυπηρετεί στην εξοικονόμηση χώρου. Όταν μάλιστα επιλέγουμε διάφανο τζάμι, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος μας είναι μεγαλύτερος και πιο φωτεινός, αφού δίνουμε τη δυνατότητα στο φως να περνάει και να αντανακλάται στο τζάμι.

  • Η επιλογή της ορθογώνιας καμπίνας:

Η ορθογώνια καμπίνα, όπως καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο να τοποθετηθεί σε μικρά μπάνια. Επιλέγεται συχνότερα σε μπάνια που είναι πιο ευρύχωρα και συνήθως όταν υπάρχει διαφορά στο μέγεθος του μήκους και του πλάτους των τοίχων. Επομένως, μια τέτοια επιλογή μας λύνει τα χέρια και δημιουργεί αρμονία στο χώρο μας.

  • Η επιλογή της ημικυκλικής καμπίνας:

Η ημικυκλική καμπίνα επιλέγεται σε μπάνια όπου υπάρχει κάποιος γωνιακός χώρος για να τοποθετηθεί. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές και ανοίγει με συρόμενεςπόρτες συνήθως. Μπορούμε ακόμα να επιλέξουμε και συνδυασμό των δυο παραπάνω τρόπων. Σε αυτή την επιλογή θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο προφίλ του υλικού και στην ποιότητα των οδηγών στήριξης.

  • Η επιλογή της ευθύγραμμης καμπίνας:

Η ευθύγραμμη καμπίνα διαθέτει μόνο μια διάσταση και στηρίζεται δεξιά και αριστερά σε τοίχο. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή χτιστή ντουζιέρα και είναι η πλέον μοντέρνα επιλογή για τα μεγαλύτερα μπάνια. Το μέγεθος της εξαρτάται από το άνοιγμα που δημιουργείται μεταξύ των δύο τοίχων ή από εκείνο που θα επιλέξουμε και θα σχεδιάσουμε εμείς.

Όποιο στυλ καμπίνας μπάνιου κι αν επιλέξετε, είναι πολύ σημαντικό η εταιρία που θα αναλάβει την ανακαίνιση, να σας εμπνέει εμπιστοσύνη και να έχετε δει αρχείο από προηγούμενες αντίστοιχες εργασίες που έχουν πραγματοποιήσει..

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->