vasilakos sept2020 anakoinosi apozimioseis3

    bronx delivey2xiroskarpos2

 

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Typography

“Δαμάζουμε” τον πάγο, κλείνοντας μέσα του χρώματα κι αρώματα, που κάνουν τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα κοκτέιλ μας ακόμη πιο απολαυστικά.

Μπορεί το ποτό, ο χυμός ή το αναψυκτικό να είναι η πρώτη ύλη για το ποτήρι μας, τα παγάκια όμως, μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση και ελκυστική εμφάνιση σε ό,τι κι αν σερβίρουμε. Προτάσεις, λοιπόν, για ευφάνταστα παγάκια που θα εντυπωσιάσουν και την πιο ταπεινή λεμονάδα.

pagakia me murwdika

Παγάκια με αρωματικά

Υλικά

  • μικρά φύλλα δυόσμου, βασιλικού, μέντας, δεντρολίβανου κ.λπ.
  • νερό
  • παγοθήκες

Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό και βάζετε στην κατάψυξη για 1-1½ ώρα μέχρι να μισοπαγώσουν. Πλένετε καλά τα φύλλα των αρωματικών προσέχοντας να μην τα πιέσετε πολύ και «τσακίσουν». Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη και εφόσον έχει μισοπαγώσει το νερό, βυθίζετε ένα ένα τα φύλλα. Απογεμίζετε με νερό και ξαναβάζετε στην κατάψυξη μέχρι να στερεοποιηθούν.

 

«Δίχρωμα» παγάκια


Υλικά

  • 200ml χυμό λεμονιού
  • 200ml χυμό κράνμπερι
  • παγοθήκες

Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με το χυμό λεμονιού και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά. Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη, απογεμίζετε τις παγοθήκες με χυμό κράνμπερι και ξαναβάζετε στην κατάψυξη.

 

Παγάκια με φρέσκα φρούτα

pagakia me frouta

Υλικά

  • μικρές φράουλες, ράσμπερις, μπλούμπερις, κράνμπερις
  • κομμένες φέτες λεμονιού
  • λίγα φύλλα δυόσμου
  • νερό
  • παγοθήκες

Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό. Βάζετε από ένα φρουτάκι σε κάθε μία θήκη και από ένα μικρό φύλλο δυόσμου. Απογεμίζετε με νερό και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν.

 

Παγάκια καρύδα-πορτοκάλι

Υλικά

  • 350ml γάλα καρύδας
  • 200ml χυμό πορτοκάλι
  • παγοθήκες

Βάζετε στις παγοθήκες από ένα δύο κουταλάκια του γλυκού γάλα καρύδας και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά. Βάζετε ένα δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό πορτοκαλιού και βάζετε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και η δεύτερη στρώση. Τέλος, απογεμίζετε με γάλα καρύδας και αφήνετε να παγώσουν καλά. Στο τέλος, θα έχετε παγάκια ολόλευκα με μια εκτυφλωτική, πορτοκαλί γραμμή στο κέντρο τους.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->