ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Typography

Το ποτό που υπόσχεται όλα τα… ευχάριστα συμπτώματα του αλκοόλ, χωρίς καμία από τις δυσάρεστες παρενέργειές του!

Yπάρχουν μελέτες που έχουν κατά καιρούς δείξει ότι η κατανάλωση περιορισμένης ποσότητας αλκοόλ, εκτός από το παροδικό αίσθημα χαλάρωσης και ευφορίας που μπορεί να προκαλέσει, ενδέχεται να έχει και ευεργετική επίδραση στον οργανισμό μας.

Από την άλλη, μια μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ, πέραν των σοβαρών κινδύνων που κρύβει για την υγεία αν είναι συστηματική, μπορεί να οδηγήσει σε οξεία μέθη και τα όποια αρνητικά συνεπακόλουθα.

«Απάντηση» στις δυσάρεστες αυτές καταστάσεις έρχονται να δώσουν Βρετανοί επιστήμονες, που δημιουργούν ένα υποκατάστατο ποτού, μια συνθετική μορφή αλκοόλης, την «alcarelle», που υπόσχεται όλα τα… ευχάριστα συμπτώματα του αλκοόλ, χωρίς καμία από τις δυσάρεστες παρενέργειές του!

Η όλη ιδέα βασίζεται στην πυροδότηση συγκεκριμένων περιοχών του ανθρώπινου εγκέφαλου, προκαλώντας ένα «αίσθημα κορύφωσης» που θα σε κάνει να «την ακούσεις», χωρίς να καταλήξεις «λιώμα».

Τα σχέδια των Βρετανών επιστημόνων είναι να βγάλουν την «alcarelle» στην αγορά μέσα στα επόμενα 5 χρόνια και όπως δηλώνει ο καθηγητής νευρο-ψυχο-φαρμακολογίας David Nutt που ηγείται του εγχειρήματος, θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για να αποδειχθεί ότι η συνθετική αυτή μορφή αλκοόλης είναι απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό.

 

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2