Image Not Found

 frox kostopoulou

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Typography

Ο καφές είναι απαραίτητος σχεδόν για όλους.

Είτε είναι πρωί, είτε απόγευμα, ένα καφεδάκι μπορεί να τονώσει τον εγκέφαλο και να συνεχίσουμε καλύτερα την ημέρα μας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να βάζουν γάλα στον καφέ τους. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν τι συμβαίνει στο πεπτικό σύστημα και στον οργανισμό γενικότερα, από τον συνδυασμό του γάλακτος στον καφέ.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα αναμιχθεί με την καφεΐνη (καφές, τσάι κλπ) τότε αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου από τα ούρα.

Δηλαδή αυξάνεται η ποσότητα ασβεστίου που αποβάλλει ο οργανισμός. Επίσης, πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ασβεστίου συσσωρεύεται/κατακάθεται στο έντερο.

Αυτός είναι και ο λόγος, που, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν μπορούν να χωνέψουν καλά τον καφέ τους και νιώθουν το στομάχι τους “βαρύ”, όταν βάζουν γάλα στον καφέ τους.

Το ασβέστιο, όταν έρθει σε επαφή με την καφεΐνη, τότε πήζει και δημιουργεί μια μάζα που προκαλεί φούσκωμα, πόνο στο στομάχι ή την κοιλιά και ακόμη συχνότερα κοιλιακές διαταραχές.

e-max.it: your social media marketing partner
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

herbal

vasilakos ekloges

gaitanidis karta3

 kafes2

 papadakos petros mesa

 giovani teliki

 

nousios mesa

 karla teliko

froxilias katheto