ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Typography

Όλοι μας πηγαίνοντας το πρωί στο γραφείο θέλουμε έναν καφέ. Τι πιο εύκολο λοιπόν από το να ανοίξουμε το ντουλάπι, να πάρουμε μια κούπα και εν συνεχεία να ακολουθήσουμε την γνωστή… ιεροτελεστία.

Ωστόσο, μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα θα μας βάλει σε σκέψεις για το εάν πρέπει να πιούμε ξανά από κούπα του γραφείου. Διαβάζοντάς την λοιπόν σίγουρα είτε θα φέρνουμε κάποιο σκεύος από το σπίτι μας, είτε θα παραγγέλνουμε από έξω.

Η «παγωμάρα» στους εργασιακούς χώρους λοιπόν ήρθε με την έρευνα του «The Journal of Dairy, Food, and Environmental Sanitation».

Συγκεκριμένα, το 90% από τις κούπες που εξετάστηκαν σε εργασιακούς χώρους είχαν πάνω τους μικρόβια και μικροοργανισμούς ανθεκτικά στο καθαριστικό των πιάτων.

Και το σοκ συνεχίζεται, καθώς το 20% αυτών είχαν πάνω τους μικροσωματίδια κοπράνων. Και εάν νομίζετε ότι ήταν μόνο αυτό, τότε δεν έχετε ακούσει το χειρότερο.

Όσα ποτήρια και κούπες σκουπίζονται με τη πετσέτα του γραφείου και το χαρτί κουζίνας, το ποσοστό τους πενταπλασιάζεται.

Οι ερευνητές προτείνουν να πλένετε τη κούπα σας στο σπίτι και να την αφήνετε να στεγνώνει στον αέρα και να την παίρνετε κάθε μέρα από το σπίτι σας.

 

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2