ΝΕΑ
Typography

Το Instagram αναμένεται να γίνει περισσότερο εύχρηστο στο άμεσο μέλλον.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλάζει, προσθέτοντας μια λειτουργία η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα τους χρήστες οι οποίοι έχουν κάνει follow σε αρκετούς λογαριασμούς. Όπως ανακοινώθηκε, μια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της εφαρμογής θα περιλαμβάνει την επιλογή θέασης των αναρτήσεων που έχει δει ο εκάστοτε χρήστης και θέλει να τις επαναφέρει. Έτσι από εδώ και στο εξής, κανένα ποστάρισμα δεν θα «χάνεται».

Ουσιαστικά, στην αλλαγή που έρχεται οσονούπω, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να ξαναβρεί αναρτήσεις, οι οποίες στο παρελθόν του είχαν κινήσει το ενδιαφέρον, όμως, για κάποιο λόγο, δεν θυμάται πού τις είχε δει και ποιος χρήστης τις είχε ανεβάσει. Η αποκάλυψη έγινε από τον social media expert, Matt Navarra.

Ο Matt Navarra αποκάλυψε, επίσης, πως το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ εξετάζει και άλλες παρόμοιες λειτουργίες που θα επιτρέπουν στον χρήστη να ξαναδεί: Αναρτήσεις που του αρέσουν, αναρτήσεις τις οποίες έχει σχολιάσει και αναρτήσεις, τις οποίες έχει στείλει σε κάποιον.

 

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2