ΝΕΑ
Typography

Η Google ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να αναπτύξει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν αυτόματα τα δεδομένα τοποθεσίας, περιήγησης και ιστορικού αναζήτησης από τους λογαριασμούς τους.

Η συγκεκριμένη λειτουργία θα εμφανίζεται στην ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού κάθε χρήστη και θα επιτρέπει την ενεργοποίηση της αυτόματης διαγραφής αυτών των δεδομένων μετά από τρεις ή 18 μήνες.

Η Google είχε μπει σε μπελάδες πέρυσι όταν έγινε ευρέως γνωστό ότι η εταιρεία συνεχίζει να εντοπίζει την τοποθεσία σας ακόμη κι αν έχετε απενεργοποιημένη την επιλογή για το Ιστορικό Τοποθεσίας. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον εντοπισμό χρειάζεται να μπείτε πιο βαθιά στις ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσετε και την επιλογή "Δραστηριότητα web και εφαρμογής".

google istoriko

Το χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε σήμερα διαγράφει τα δεδομένα και από τα δύο, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορείτε να σβήσετε τα πάντα όσα αφορούν το ιστορικό τοποθεσίας σας.

Η Google ανέφερε ότι το νέο χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως μες στις επόμενες εβδομάδες παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες επιλογές στις ρυθμίσεις για την "χειροκίνητη" διαγραφή των δεδομένων αυτών. Η εταιρεία επίσης άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει περισσότερες επιλογές στους χρήστες για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων τους.

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1