ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Το συγγραφικό έργο του Δημήτρη Σουλτάτη παρουσιάζουν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με τη Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του και ο Σύλλογος Ψυχαγωγίας και Αλληλεγγύης " Ο Άγιος Βησσάριος".

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν: το ιστορικό μυθιστόρημα " Το μικρό καιΜεγάλο Παζαράκι" από τον Διδάκτορα Οικονομικής Ιστορίας του Πανεπιστημίουτης Σορβόννης, Αντώνη Αντωνίου, το μυθιστόρημα " Ένας έρωτας ταξιδεύει στοχρόνο" από το Φιλόλογο και Συγγραφέα Βαγγέλη Ντελή και η ποιητική συλλογή " Τριάντα Χιλιάδες μέρες" από τη Μαίρη Δημουλά ,μέλος του Δ.Σ. τουΣυλλόγου Αγίου Βησσαρίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με τοκοινό.

Όλα τα έργα του Δημήτρη Σουλτάτη έχουν εκδοθεί από τις Εκδόσεις "Φάος" του Ηλία Καρκαλέτσου, ενώ τηνεπιμέλεια των μυθιστορημάτων έχουν η Ιωάννα Σουλτάτη και ο ΝίκοςΚατοίκος.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του ΔημήτρηΣουλτάτη:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ΜεγάλοΠαζαράκι ( σημερινό Άγιο Βησσάριο).

Έχει κερδίσει πρώτο βραβείο σεδιαγωνισμό δημοσιογραφίας στο περιοδικό " Ταχυδρόμος" το 1956 σεηλικία δεκατεσσάρων ετών.

Ασχολείται με τη γεωργία και με τημελισσοκομία.

Είναι συνεργάτης του περιοδικού "Δευκαλίων ο Θεσσαλός" και δημοσιεύει κατά καιρούς άρθρα σε τοπικέςεφημερίδες. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με το διάβασμα και τησυγγραφή βιβλίων.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριώνπαιδιών.

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2