ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Στην 8η παγκόσμια BIENNALE παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε η Ακαδημία και το Μουσείο Παιδικής Τέχνης Ξάνθης συμμετείχαν οι μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Εκπολιτιστικού– Μορφωτικού Συλλόγου Ιτέας.

Ο διαγωνισμός με θέμα: « Τέχνη με χρώματα και αρώματα» απευθύνονταν σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τις 15 χιλιάδες ατομικά έργα παιδιών από όλο τον κόσμο. Ενώ βραβεύτηκαν 700 έργα. Ανάμεσα στους βραβευθέντες και 6 Μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Ε.Μ.Συλλόγου Ιτέας, οι οποίοι απέσπασαν 1ο και 2ο βραβείο.

itea zografiki 3

Τα ονόματα των μαθητών είναι:

Ø Λιάχανος Ευάγγελος 1ο βραβείο

Ø Μακρή Δήμητρα 1ο βραβείο

Ø Μπαλαντίνα Ευανθία 2ο βραβείο

Ø Μπαλαντίνα Φυλλένια 2ο βραβείο

Ø Λιάχανου Τριανταφύλλη 2ο βραβείο

Ø Μπούτα Δήμητρα 2ο βραβείο

Η διάσταση των έργων ήταν 50χ50εκ. Σε χαρτί μπριστολ και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τέμπερες,λαδοπαστέλ και ακουαρέλλες.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές του εργαστηρίου για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους, καθώς και την εικαστικό κ. Αλέκα Κουκόσια για τη συνεισφορά της και για την έμπνευση και την αγάπη που απλόχερα χαρίζει στα παιδιά μας ώστε να συνεχίζουν το όμορφο ταξίδι στο χώρο της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

itea zografiki 3

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2