ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Με ήχους της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας πλημμύρισε το ξενοδοχείο " Κιέριον" μια από τις μουσικοχορευτικές ομάδες του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση να αποχαιρετήσει με τραγούδια και χορούς της χώρας μας τα παιδιά από όλη την Ευρώπη που τοτελευταίο διάστημα βρέθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Μεγάλη έκπληξη επεφύλαξαν για τους φιλοξενούμενους μαθητές και καθηγητές ,τόσο οι Εκπαιδευτικοί των σχολείων, όσο και η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι αποστολές τους.

morfotikos kierio2

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου οργανώθηκε αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Erasmus που συντόνισαν οι εκπαιδευτικές μονάδες του 1ου ΕΠΑΛ και του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τραγούδια και χορούς της πεδινής και ορεινής Καρδίτσας με τις αντίστοιχες τοπικές ενδυμασίες καισυνεχίστηκε με ήχους από όλη την Ελλάδα την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι μαθητές και καθηγητές χόρευαν σε έναν μεγάλο κύκλο αποδεικνύοντας τα πολλά στοιχεία που ενώνουν τους λαούς και προβάλλουν τον κοινό ευρωπαϊκό πολιτισμό.Την παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων επιμελήθηκε η χοροδιδάσκαλος Κική Μαυρουδή.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τη Διεύθυνση τουΞενοδοχείου «Κιέριον» για την πρόσκληση και εύχεται στο δυναμικό των δύοσχολικών μονάδων που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη γιορτή να είναι πάντα εμπνευσμένοι στο σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν.

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2