ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Typography

Στην όμορφη Κομοτηνή ταξίδεψε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων με ομάδα του τμήματος ελληνικών χορών μετά από πρόσκληση του δραστήριου Συλλόγου Εβριτών Κομοτηνής .

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ο ΜορφωτικόςΣύλλογος Σοφάδων παρουσίασε χορούς και τραγούδια του κάμπου και των Αγράφων κομίζοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία του πολιτισμού και τηςφυσιογνωμίας του τόπου μας.

komotini1

Την επιμέλεια της παράστασης είχε η Χοροδιδάσκαλος Κική Μαυρουδή. Σε μια ζεστή εκδήλωση με τον τίτλο " Φίλοι μ'καλωσορίσατε " οι οικοδεσπότες υποδέχτηκαν χορευτικά από όλη την Ελλάδα δείχνοντας έτσι την πολυμορφία και τα ιδιαίτερα στοιχεία κάθε περιοχής, αλλάκαι τα κοινά στοιχεία που σηματοδοτούν την ελληνική φυσιογνωμία.

komotini3

Ακολούθησε γλέντι όπου οικοδεσπότες και φιλοξενούμενοι πιασμένοι σε έναν κύκλο τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί αποτυπώνοντας τα συναισθήματα που μόνο η γνωριμία με το Λαϊκό Πολιτισμό προσφέρει στους ανθρώπους. Μια εξαιρετική ξενάγηση του Συλλόγου μαςαπό τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εβριτών Κομοτηνής Χρήστο Χατζηπέμου στην πόλη καιτον Πολιτισμό της έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπειρία.

komotini4

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2