ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Με γνώμονα την επιστροφή στις εκθέσεις τουρισμού με φυσική παρουσία στο εξωτερικό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση TOUR NATUR 2022, που θα λάβει χώρα από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ.

Η διεθνής έκθεση TOUR NATUR 2022 (CARAVAN SALON) αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού παγκοσμίως και τη σημαντικότερη στην Ευρώπη . Στη TOUR NATUR παρουσιάζονται τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου και τα οδικά ταξίδια αναψυχής με προορισμούς που έχουν κυρίως φυσική ομορφιά, δυνατότητες για εξερεύνηση καθώς και Outdoor Activities. Ο καλαίσθητα διαμορφωμένος χώρος της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα βρίσκεται στο Hall 3, stand3A08, με τίτλο εκθέτη THESSALY Handcrafted by Time. Έχουν προετοιμαστεί ειδικές παρουσιάσεις των προορισμών της Θεσσαλίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση, όπου θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες και executive tour operators. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι κυρίως έκθεση κοινού και αναμένεται να την επισκεφτούν πάνω από 150.000 επισκέπτες .
Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τους επαγγελματίες του τουρισμού με σχέση με εναλλακτικές μορφές τουρισμού , στα πλαίσια της εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων τους, αν επιθυμούν, μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι επιχειρήσεις του Θεσσαλίας, που επιθυμούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες για την έκθεση και για την έκδοση κάρτας εισόδου συνεκθέτη ή επισκέπτη μπορείτε να βρείτε στο official site της, https://www.caravan-salon.com

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->