night monimo     vasilakos orthio

 

 

  

ΕΛΛΑΔΑ
Typography

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 84η ΔΕΘ όπου το Σάββατο το περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα γέμισε με γεύσεις και ευωδιές της Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της ενότητας «Για να ξέρουμε τι τρώμε» που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, εκατοντάδες επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να γευτούν νοστιμιές που προερχόταν από 6 ΠΟΠ Θεσσαλικά προϊόντα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct, σε συνεργασία με γνωστούς θεσσαλικούς Συνεταιρισμούς εξέθεσαν μήλα και πετιμέζι (ΖΑΓΟΡΙΝ), κάστανα ( Συνεταιρισμός Μελιβοίας), τυρί (ΒΟΣΚΟΣ), κρασί και τσίπουρο (Οινοποιείο Τυρνάβου).

Παράλληλα με τη βοήθεια των διακεκριμένων ΣΕΦ Νικόλαου Γκονέλα και Κωνσταντίνου Βρακά, ο κόσμος που επισκέφτηκε το περίπτερο είχε την ευκαιρία να γευτεί νοστιμιές που μαγείρεψαν οι δυο διακεκριμένοι σεφ χρησιμοποιώντας ως υλικά τα θεσσαλικά προϊόντα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Λιούπα ενώ παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Γιώργος Μαρκοπουλιώτης.

 

e-max.it: your social media marketing partner

  

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

giovani teliki

 kafes2

ekptotiko xorio pano

 night monimo

 

 

 

 

 

 

 

X

Right Click

No right click