bronx delivey2 levelgif

 vasilakos anoigoume  eve topiki agora3

 970x250 hands 1

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Ο Δήμος Παλαμά με δεδομένο τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι στη μάχη ενάντια στον Κοροναιό(Covid-19)προσπαθεί να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην λήψη μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του, αλλά και προστασίας των κατοίκων του.


Σε όσα μας αναλογούν καθημερινά παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις καθοδηγήσεις του ΕΟΔΥ και του αντίστοιχου Υπουργείου.
Ο Δήμος μας με τους αντίστοιχους υπαλλήλους των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, είναι έτοιμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Παρακάτω ανακοινώνονται τα τηλέφωνα,καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση,όπου οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται για κάθε θέμα,όπως:
α) καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.
β) καταγραφή των απόρων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κατά δήλωσή τους.
γ) εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής ειδών πρώτης ανάγκης.
δ) συνδρομή στις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του Δήμου, ανάλογα με τις οδηγίες τους.
ε) διεκπεραίωση αιτημάτων των κατοίκων (παραλαβή αιτήσεων – παράδοση πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ.
στ)κάθε άλλη εργασία συναφής με τα ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19.


Από Πέμπτη 26/03 έως Μεγάλη Παρασκευή 17/03, ο Δήμος μας θα σιτίζει όλα τα άτομα, τα οποία έπαιρναν φαγητό από το Σπίτι της Αγάπης, μια δομή η οποία ανέστειλε προσωρινά την λειτουργία της. Η διανομή του φαγητού στους δικαιούχους θα γίνεται από το Βοήθεια στο Σπίτι.
Το Κέντρο Κοινότητας θα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες αλλά και σε όλους τους δημότες για την αντιμετώπιση των δυσχερειών του υποχρεωτικού μας εγκλεισμού στο σπίτι.
Οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων θα είναι δίπλα σε όλους τους κατοίκους των χωριών τους, στους οποίους θα μπορούν να απευθύνονται για ότι χρειάζονται.
Για ότι χρειαστεί ο Δήμος και οι υπηρεσίες του είναι δίπλα σας. Ως Δήμαρχος Παλαμά θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους υπαλλήλους των κοινωνικών δομών του Δήμου, όπως Βοήθεια στο Σπίτι και Κέντρο Κοινότητας, καθώς και την υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου, που προσφέρουν τα μέγιστα στην υπηρεσία των δημοτών.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και ιδιαίτερα το Κέντρο Υγείας και τους εργαζόμενους σε αυτό, που δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Κλείνοντας είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω την εταιρεία ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής της υπευθυνότητας έλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει τον Δήμο μας εισφέροντας ένα ποσό, προκειμένου να διατεθεί στις κοινωνικές δομές για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.
Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνηςσεβόμενοι τις συμβουλές των ειδικών.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ.

Τηλ.επικοινωνίας: 2444350116
Κέντρο Κοινότητας: 2444024415
Βοήθεια στο Σπίτι Παλαμά: 2444029111
Βοήθεια στο Σπίτι Προαστίου: 2441352925
e-mailΔήμου Παλαμά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

300x600 spame 1

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->