lux7 KATSIKIS OE Karta

 Katsikis Giorgos KARTA  ix6

  karditsapress 4 thebronx cactus stathero plagio

 pilatospano1pilatospano new

androulakis baner

 

 

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Η τοποθέτηση του Κώστα Πατέρα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας σχολιάστηκε έντονα, ειδικά στο διαδίκτυο, με την ηλικία να είναι αυτή που ιντριγκάρει...

Το ειδησεογραφικό site news247 αναφέρει:

Σε μια επιλογή που ξάφνιασε φαίνεται πως προχώρησε το υπουργείο Υγείας, με την επιλογή ενός συνταξιούχου γυμνασιάρχη στη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. 

Κάθε άλλο παρά την ιδιότητα του σύγχρονου manager φαίνεται πως έχει ο 80χρονος συνταξιούχος πρώην γυμνασιάρχης, ο οποίος έχει επιλεγεί να διοικεί το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας larissanet.gr, κατάγεται από την Πιαλεία Τρικάλων, είναι τέως γυμνασιάρχης, μόνιμος υποψήφιος πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό το οποίο συνόδευε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2007 με τη ΝΔ, ο κ. Πατέρας είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με οκταετής 8 χρόνια Μεταπτυχιακές σπουδές, στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Επίσης δίδαξε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407.

Επίσης το 2016 αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ, όπου είχε μετακινηθεί και όπως αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου στη σελίδα του κόμματος στο fb: «Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας larissanet.gr, η επιλογή του μόνιμου πολιτευτή προκάλεσε έντονα σχόλια στην τοπική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας μάλιστα σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο Κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των 112 νέων διοικητών και υποδιοικητών έγινε την Παρασκευή το βράδυ και η σχετική ανακοίνωση δεν περιείχε τίποτα περισσότερο από 7 πίνακες διορισθέντων, ένας για κάθε υγειονομική περιφέρεια. Μεταξύ λοιπόν των ονομάτων φαίνεται στον πίνακα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο κ. Κωνσταντίνος Πατέρας.

Τι απαντά ο Κώστας Πατέρας

Ο καθηγητής, πρώην υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Κώστας Πατέρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100 Ράδιο Ζυγός» και στους δημοσιογράφους, Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη, απάντησε πως κάθε κριτική στο πρόσωπο του είναι καλοδεχούμενη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να ανέχεται και να απαντάει σ’ αυτούς που εξαπολύουν λάσπη εναντίον του.

«Εγώ ποτέ δεν έφυγα από τη ΝΔ, πάντα εκεί ανήκα, πάντα εκεί ήταν το σπίτι μου, το κόμμα ήταν αυτό που με έδιωξε. Δεν κρατώ κακία σε κανένα απ’ αυτούς που εξαπολύουν ύβρεις απέναντι μου, ο καθένας μας έχει την δική του ιστορία και στο κόμμα και στην τοπική κοινωνία», απάντησε ο κ. Πατέρας, για να συνεχίσει λέγοντας πως το δικό του βιογραφικό ήταν το πιο βαρύ έναντί όλων όσων είχαν καταθέσει την σχετική αίτηση και πως γνώριζε από αρκετά νωρίς πως αυτή την φορά θα αξιοποιηθεί.

Δήλωσε επίσης πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για την λειτουργία του νοσοκομείου της Καρδίτσας, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά που υπάρχουν και σ’ αυτό, τονίζοντας όμως πως εκεί υπάρχει εργασιακή ειρήνη και όχι ένταση μεταξύ των εργαζομένων, όπως συμβαίνει στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο ίδιος τόνισε πως από πλευράς του, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσοκομείο να λειτουργεί άψογα και υποδειγματικά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες στους ασθενείς, γνωρίζοντας πως ο τομέας της υγείας είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος τομέας, που έχει άμεση επαφή με τον παράγοντα άνθρωπο.

Τέλος ο κ. Πατέρας διευκρίνισε πως θα κρατήσει τον μισθό του διοικητή από την σύνταξη που παίρνει τώρα, τονίζοντας πως θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, αμέσως μετά την υπογραφή του ΦΕΚ, σε σχετικά σύντομο διάστημα.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

pilatos mesa

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->