ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Τα εγκαίνια του άρτια εξοπλισμένου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην περιοχή της Φαναρίου εγκαινιάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη.

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, είναι ένας σύγχρονος χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας και αποτελεί σημαντική κοινωνική παροχή για νέους γονείς που θα μπορούν να αφήσουν σε ασφαλές μέρος τα παιδιά τους.
Σε δηλώσεις της η κ. Καραμεσίνη μίλησε για «στολίδι». Αναλυτικά:
"Είναι μέρα χαράς και για τον ΟΑΕΔ αλλά και για την Καρδίτσα γιατί εγκαινιάζουμε ένα στολίδι. Εγκαινιάζουμε έναν άρτιο βρεφονηπιακό σταθμό με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και λειτουργικότητας. Είναι εξοπλισμένος με τα πλέοον σύγχρονα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις του είναι αξιοζήλευτες. Μπορεί να φιλοξενήσει εως 100 παιδιά και φιλοδοξούμε να καλύψουμε πλήρως την δυναμικότητα του χώρου. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για παιδιά εργαζομένων και ανέργων που φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν.
Για την Καρδίτσα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη και για τον ΟΑΕΔ είναι κάτι που όφειλε εδώ και πολύ καιρό στην πόλη. Μαζί με τις νέες εργατικές κατοικίες που παραδώσαμε έχουν συνεισφέρει στις σύγχρονες υποδομές."

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

vrefo1

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2