bronx delivey2 levelgif

 vasilakos anoigoume  xiroskarpos2

 

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Ο υπ. Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης θεσμικών συνεργασιών, παραβρέθηκε αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες.

Συμμετέχοντας σε ημερίδα ενημέρωσης για τις νέες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, είχε την ευκαιρία να θέσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο το διεκδικητικό πλαίσιο της περιοχής με θεμελιώδη άξονα το συγκριτικό στρατηγικό πλεονέκτημα της ορεινότητας.
Συνομίλησε με Ευρωβουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, προωθώντας την τοπική "ατζέντα" των προτεραιοτήτων της επόμενης ημέρας για την Αργιθέα.
Αποτελεσματική διαχείριση φυσικών καταστροφών, ζητήματα υποδομών, πρωτογενής τομέας, ψηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες, κοινωνικές παροχές, βελτίωση της καθημερινότητας του μόνιμου πληθυσμού, δυνατότητες τοπικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στην καινοτομία, τόνωση του εναλλακτικού τουρισμού, ανάδειξη του πολιτιστικού υπόβαθρου, ενίσχυση της εξωστρέφειας ήταν ορισμένοι από τους άξονες που μονοπώλησαν τις συζητήσεις.
Ευρωβουλευτές όπως η κα. Καϊλή, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο κ. Ανδρουλάκης, ο κ. Γραμματικάκης, ο κ. Κύρκος, καθώς και έμπειροι τεχνοκράτες όπως ο γνωστός σε όλους τους Αργιθεάτες κ. Κοσσυβάκης - ο οποίος δίνει πραγματικούς και συνεχείς αγώνες για την Κοιλάδα του Αχελώου - άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το όραμά μας για την περιοχή και εξέφρασαν τη βούλησή τους για ουσιαστική συμπόρευση κατά τη νέα δημοτική θητεία.

stergioy vryxelles1

stergioy vryxelles2
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που υπ. Δήμαρχος της περιοχής πραγματοποιεί τέτοια επίσκεψη σε προεκλογικό χρόνο, επιδιώκοντας να μη χαθεί πολύτιμος παραγωγικός χρόνος. Άλλωστε τα ερχόμενα χρόνια αξιολογούνται ως αρκετά κρίσιμα, καθώς αναδύονται ξεχωριστές δυνατότητες χρηματοδοτήσεων στους Ο.Τ.Α. Α' & Β' Βαθμού.
Και αυτό γιατί θα βρίσκεται σε εξέλιξη η επόμενη προγραμματική περίοδος 2021-2027, όπου τίθενται ως βασικοί στόχοι: ο περιορισμός και η γεφύρωση των διαπεριφερειακών και των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, η εστίαση στις τοπικές ανάγκες και η ορθολογική διαχείριση των πόρων με βάση τις ρεαλιστικές αναπτυξιακές στρατηγικές ανά περιοχή.
Επιγραμματικά, κυρίαρχος γνώμονας της νέας στρατηγικής είναι μια Ευρώπη που βρίσκεται πολύ κοντά στους πολίτες της. Ως εκ τούτου, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο κατά τη νέα προγραμματική περίοδο. Κάθε αυτοδιοικητικός φορέας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντλήσει όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Η παράταξη μας δουλεύει ήδη μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση. Η Αργιθέα οφείλει να αξιοποιήσει παραγωγικά τη συγκυρία. Με την έμπρακτη στήριξη όλων των Αργιθεατών, τα αποτελέσματα θα είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ.
ΑΡΓΙΘΕΑ νέα εποχή

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

300x600 spame 1

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->