skondra pano kouloktsis pano1

papageorgiou pano koukosias foto

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Η ελπίδα δεν είναι τα επιδόματα του Τσίπρα, αλλά οι ευκαιρίες που θα ανοιχτούν για όλους, τόνισε από την Καρδίτσα ο πρ. υπουργός και τομεάρχης εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης.


Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο εικονικός παράδεισος του Τσίπρα «μεταφράζεται» μεταξύ άλλων σε 140 δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστούν 5,4 εκατ. συμπολίτες μας.
Νωρίτερα τον κ. Βρούτση καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Λάμπρος Τσιούκης ενώ τοποθετήθηκε και ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας τονίζοντας μεταξύ άλλων:

vro1
«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος και ουσιαστικά η τελική ευθεία προ των εθνικών εκλογών. Η κυβέρνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα περνάει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που υπάρχει. Κατέθεσε έναν ανεφάρμοστο προϋπολογισμό και προσπαθεί να δώσει ιδεολογικό πρόσημο σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία όπως με την ονομασία των Σκοπίων, που δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε για τους συμπολίτες μας ούτε για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Σε αυτή την προσπάθεια που επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία αντιπροτείνει ουσιαστικά μια άλλη επιλογή. Αντιπροτείνουμε μια πολιτεία που θα στέκεται με σοβαρότητα και συνέπεια απέναντι στους Έλληνες πολίτες, με μια οικονομία που θα βλέπει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Υπάρχει μια καλύτερη Ελλάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

vro2
Ο κ. Βρούτσης
Από την πλευρά του ο κ. Βρούτσης σημείωσε:
«Ο εικονικός παράδεισος του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Μέσω μιας επικοινωνιακής καταιγίδας προσπαθεί να αναστρέψει ένα κλίμα που δεν αναστρέφεται και να αποφύγει τον απόλυτο διασυρμό στις εκλογές. Χθες ανακοινώθηκαν τα νούμερα των φόρων και εισφορών που χρωστούν οι Ελληνες πολίτες. Περίπου 140 δισεκατομμύρια ευρώ χρωστούν 5,4 εκατ. συμπολίτες μας.
Πριν από ένα μήνα παρουσιάστηκε μια έκθεση κόλαφος από την eurostat. Η Ελλάδα σπάει αρνητικό ρεκόρ, καθώς για το 2017 είναι τελευταία στην αντιμετώπιση της φτώχιας. Μια ακόμη έκθεση κόλαφος είναι για τους μισθωτούς που αποδεικνύει ότι τα θύματα είναι η εργαζόμενοι. Η έκθεση από τον ILO, δείχνει ότι η Ελλάδα το 2017 είχε μείωση των μισθών 3,5%. Το 2014 οι αμοιβές είχαν ανέβει 1,9%. Από το 2015 έγινε μια ακόμη μεγάλη ανατροπή στη χώρα μας. Από το 2015 το 60% των νέων προσλήψεων αφορά μερική απασχόληση ή εκ περιτροπής. Ενας στους τρεις εργαζόμενους αμοίβεται με 317 ευρώ. Αυτή είναι η εικόνα που προσπαθεί να εξωραΐσει ο Τσίπρας.
Για την μείωση των εισφορών
«Το 2016, όταν ήρθε ο νόμος Κατρούγκαλου αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής τους. Πάγια θέση της ΝΔ ήταν πως οι εισφορές πρέπει να μειωθούν διότι είναι εξοντωτικές. Δυο χρόνια μετά ο ΣΥΡΙΖΑ της μειώνει και επιχειρηματολογεί με τον αντίθετο τρόπο που επιχειρηματολογούσε για το «κίνημα της γραβάτας» που κοροϊδευτικά είχε ονοματίσει την αντίδραση δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών, αγροτών κλπ. Η ΝΔ ως κόμμα ευθύνης ψήφισε την διακηρυγμένη δική της θέση.
Ένα όμως μεγάλο τμήμα θα ακυρωθεί καθώς καταργείται το 15% του αφορολογήτου ενώ η μείωση των εισφορών συνοδεύεται και από μείωση των συντάξεων.
Η ανεργία για το μήνα Οκτώβρη έδειξε 120.000 επιπλέον χαμένες θέσεις εργασίες και θα κλείσει πάνω από το 19% . Με βάση τα δικά μας στοιχεία το 2014, η ανεργία στο τέλος του 2018 έπρεπε να είναι στο 15,1%. Λόγω της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ 200.000 άνθρωποι έχασαν την ευκαιρία να είναι στην εργασία.»
Ιδιωτικός τομέας
Η ελπίδα δεν είναι τα επιδόματα του Τσίπρα, αλλά οι ευκαιρίες που θα ανοιχτούν για όλους. Δεν γίνεται με την πολιτική των επιδομάτων, της φτωχοποίησης και του κοινωνικού διχασμού.
Δεν μπορεί να υπάρχει ελπίδα και προοπτική στους νέους, όταν κάποιος τους τάζει ότι θα τους διορίσει στο δημόσιο.
Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι μόνο ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να παράγει θέσεις εργασίας. Η πολιτική της ελπίδας για μια θέση στο δημόσιο είναι αποτυχημένη συνταγή που την έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν. Η ΝΔ στον αντίποδα προτείνει δύναμη στον ιδιωτικό τομέα όπου μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Η απάντηση είναι στην δυναμική της οικονομίας, στη δημιουργία πλούτου και στις ευκαιρίες που διαμορφώνει μόνο ο ιδιωτικός τομέας.

e-max.it: your social media marketing partner

 vasilakosianouarios3.png

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2