frox kostopoulou

papoulias pano zygogiannis pano min

 

Image Not Found

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Απέδωσε καρπούς ηεκδήλωση ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ που έγινετον περασμένο Απρίλιο στην Καρδίτσακαι ο σκοπός του ήταν φιλανθρωπικός.

Χθες το μεσημέρι,συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝοι συντελεστές της εκδήλωσης καιπαρουσίασαν τα αποτελέσματα της εκδήλωσηςπου ήταν πολλά και σημαντικά.

Για τον σκοπό αυτόβρέθηκε στην Καρδίτσα ο Βαγγέλης Αυγουλάςπου είναι ο ίδιος τυφλός και εκπροσωπείστην Ελλάδα την συγκεκριμένη εκδήλωσηπου έχει ξεκινήσει από τη Γαλλία καιέχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, ο πρόεδρος τουσυλλόγου τριτέκνων Θεόδωρος Θεοδωρόπουλοςπου ήταν ο κύριος διοργανωτής τηςεκδήλωσης, αφού ευχαρίστησε όλους όσουςπαρευρέθηκαν, ανέφερε ότι με τα χρήματαπου προέκυψαν από την εκδήλωση, ένασυμπολίτης άτομο με ειδικές ανάγκες,βοηθήθηκε και πλέον σήμερα μένει σε ένασπίτι που είναι τακτοποιημένο πολεοδομικά,έχει ρεύμα και νερό και του παρέχει μιααξιοπρεπή διαβίωση μιας και εδώ καιχρόνια ζούσε εκεί σε άθλιες συνθήκεςκαι καμία υπηρεσία δεν τον βοηθούσε.

Παρόν ήταν και ο ίδιοςο άνθρωπος που βοηθήθηκε, ο οποίοςευχαρίστησε τους φορείς για την βοήθειάτους. Οι φορείς ζήτησαν ευγενικά απότους δημοσιογράφους να μην αναφερθείτο όνομά του.

Ο Ευάγγελος Αυγουλάςανέφερε ότι η εκδήλωση της 28ης Απρίληήταν άκρως επιτυχημένη και καλό θα ήταννα γίνονταν και του χρόνου, ενώ αναφέρθηκεκαι στο απτό αποτέλεσμα που ήταν ηβοήθεια σε έναν συνάνθρωπό μας με ειδικέςανάγκες.

Τον φάκελο της τακτοποίησηςτου ακινήτου ανέλαβε αφιλοκερδώς ομηχανικός Αλέξανδρος Γούλας καιπληρώθηκαν μόνο τα χρήματα για ταπαράβολα και οι οφειλές στις υπηρεσίες.Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά σταόσα έγιναν για να φτάσουμε στο τελικόαποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της Ιεράςμητρόπολης π. Γεώργιος, μετέφερε τηνευαρέσκεια του μητροπολίτη μας καιανέφερε ότι η εκκλησία θα είναι πάντααρωγός σε κάθε τέτοια ενέργεια.

Παρόντες ήταν ακόμη οπρόεδρος του νομαρχιακού σωματείουΑΜΕΑ Ηλίας Τσίγκας που εξέφρασε τηνικανοποίησή του για το αποτέλεσμα τηςεκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της συνεταιριστικήςτράπεζα Καρδίτσας Θωμάς Δεληγιάννηςπου δήλωσε ότι ομόφωνα το Δ.Σ. της τράπεζαςαποφάσιε να προσφέρει κάθε δυνατήβοήθεια και η Μαρία Τσιτσιμπίκου πουδήλωσε ότι το ΚΔΑΠ θα είναι κοντά σεκάθε τέτοια εκδήλωση.

Ακολούθως το Δ.Σ. τουΣυλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας, έδωσεστον κ. Αυγουλά ένα καλάθι με τοπικάπροϊόντα.

Ευχαριστούμετους χορηγούς της εκδήλωσης, ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΣΚΟΤΑΔΙ

Το Δ.Σ. του συλλόγουΤριτεκνων Ν. Καρδίτσας και ο πρόεδροςαισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουντους συντελεστές της επιτυχημένηςεκδήλωσης ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 Η εκδήλωση έγινε υπότην αιγίδα της Π.Ε.Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ καιευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρό τηςΓεώργιο Κωτσό.

 Χορηγοί και συνδιοργανωτές ήταν οι κάτωθι:

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΦΕΡΣΑΛΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΟΠΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θ.& Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Κ.Ε.Κ ΔΙΑΣ

ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΝΕΡΟ

ΚΔΑΠ ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΥ-ΜΠΑΡΟΥΤΑ

Ι. ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΛΙΛΗ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΖΑΧΟΥΘΩΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α. Μ. Ε. Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ <ΑΠΟΗΧΟΣ>

Πρέπει να τονίσουμε ότι , χωρίς τη δική τους συμμετοχή δενθα είχαμε αυτή την μεγάλη επιτυχία καιβεβαίως δεν θα μπορούσαμε να τακτοποιήσουμεπολεοδομικά να ηλεκτροδοτήσουμε καινα υδρεύσουμε την κατοικία τουαναξιοπαθούντος συμπολίτη μας.

TΟ Δ.Σ.

Δήλωση Γιώργου Κωτσού,Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δημάρχου Μουζακίου:

Το δείπνο στο σκοτάδι,υπήρξε μια πρωτοποριακή εκδήλωση γιατο νομό Καρδίτσας και αξίζουν συγχαρητήριαστους διοργανωτές για την προσπάθειαπου κατέβαλαν για να είναι τόσοεπιτυχημένη.

Η σημερινή εκδήλωσηπου παρουσιάζει και το φιλανθρωπικόαποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκδήλωσηςμας χαροποιεί ως ΠΕΔ ιδιαίτερα, μιαςκαι αποδείχθηκε ότι κάναμε πολύ καλάπου την στηρίξαμε.

Είμαι σίγουρος ότι οδραστήριος σύλλογος τριτέκνων και οθαυμάσιος άνθρωπος Βαγγέλης Αυγουλάςθα συνεργασθούν και στο μέλλον γιαανάλογες εκδηλώσεις που επίσης θα μαςβρουν συμπαραστάτες.

e-max.it: your social media marketing partner

anagnostopoylos triada karagianni triada karagiannis triada min

282 1282 2282 3 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

 vasilakos pasxa megali

  

vasilakos ekloges

gaitanidis karta3

 kafes2

 papadakos petros mesa

 giovani teliki

 

nousios mesa

 karla teliko

froxilias katheto