ΕΘΝΙΚΕΣ EΚΛΟΓΕΣ
Typography

Επισημάνσεις Σπύρου Ταλιαδούρου

Σε λίγες ημέρες, την 7η Ιουλίου, η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί από τον ελληνικό λαό να υπηρετήσει με σύνεση το εθνικό συμφέρον.

Να υπάρξει ένα νέο, σύγχρονο και αποτελεσματικό μοντέλο διακυβέρνησης, ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί σε τροχιά ανάκαμψης και ευημερίας. Ήλθε η ώρα να κλείσει ένας τετραετής κύκλος ανευθυνότητας, ιδεοληψιών και τυχοδιωκτισμού. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι Κυβέρνηση όλων των ελλήνων. Η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά τους διχασμούς του παρελθόντος και το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώθηκε με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ.

   Η Νέα Δημοκρατία έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο που κυρίως στηρίζεται στην αλλαγή του μείγματος πολιτικής με λιγότερους φόρους και εισφορές, αλλά και λιγότερες δαπάνες για ένα λιτό και αποτελεσματικό κράτος. Ταυτόχρονα προτάσσει μεταρρυθμίσεις, αποκρατικοποιήσεις και επενδύσεις.

   Ειδικότερα η Ν.Δ. διαθέτει ένα       σχέδιο με κεντρικούς άξονες:

   Πρώτον: Την βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Μιας οικονομίας επενδύσεων και νέων δουλειών, ώστε να υπάρξει ισχυρή ανάπτυξη.

   Δεύτερον: Την διασφάλιση της ατομικής προκοπής και της συλλογικής ευημερίας.

   Τρίτον: Την οικοδόμηση μιας ανοικτής κοινωνίας με εμπέδωση της ασφάλειας και του δικαίου. Ενός κράτους όπου το Δίκαιο και η Ασφάλεια είναι όροι Δημοκρατίας. Μιας κοινωνίας που δίνει ευκαιρίες ευημερίας σε όλους.

    Τέταρτον: Την αρμονική ισορροπία οικονομικής αποτελεσματικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

   Πέμπτον: Την παροχή παιδείας υψηλής ποιότητας σε σύνδεση με την αγορά εργασίας, ώστε να υπάρξουν σύγχρονες θέσεις εργασίας για τη  νέα γενιά της πατρίδας μας.

   Έκτον: Την απεμπλοκή εμβληματικών επενδύσεων, όπως αυτές του Ελληνικού, του Ελληνικού Χρυσού στην Χαλκιδική, των αεροδρομίων, από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και των πολιτικών αναστολών.

   Έβδομον: Την επιτάχυνση εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος, την ταχεία διαμόρφωση πλαισίου κινήτρων για τις ιδιωτικές επενδύσεις. Πρέπει να ξεπερασθούν οι πολιτικές που δεν ήθελαν επενδύσεις και ανάπτυξη για λόγους ιδεοληπτικούς.

   Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και κατάφερε να την κρατήσει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

   Ήρθε η ώρα, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου να επικρατήσει το εθνικό συμφέρον από τα μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Να επικρατήσουν οι δυνάμεις της Ελευθερίας, της Αλήθειας και της Ανάπτυξης. Να κλείσουμε τις πληγές του διχασμού που αφήνει πίσω της η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Να παράγουμε πολιτική για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας μας και των πολιτών. Να εντοπίσουμε και να θεραπεύσουμε τις ανισότητες και τις αδικίες. Να δουλέψουμε για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

   Στις 7 Ιουλίου, ξεκινά μια νέα εποχή. Η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση θα οδηγήσει την χώρα ενωμένη σε μια νέα εποχή ευημερίας. Να τελειώσει η παρακμή και να πάει η Ελλάδα μπροστά. Να ενώσουμε ξανά την Ελλάδα. Μας περιμένει ένα λαμπρό μέλλον. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας, στην ιστορία μας και στα παιδιά μας.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->