Προπονητές έχει, διοίκηση έχει;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη

 

stathis gif
1. Διοίκηση …
Δηλαδή για να καταλάβω, η ΑΣΑ τώρα δεν έχει Διοίκηση; Έχει ένα τεχνικό δίδυμο τον ΠΑΝ. ΜΠΟΥΤΑ και τον ΤΑΚΗ ΔΡΟΣΟ και έναν Γενικό Αρχηγό τον ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ. Μάλιστα. Τα έξοδα ποιος θα τα καλύπτει; Εντάξει, οι προπονητές θα προσφέρουν αμισθί. Αλλά τα λειτουργικά; Την Διαιτησία, το λεωφορείο για τις μετακινήσεις ακόμη και τον καφέ στον δρόμο.
2. Παίκτες…
Ο Γιώργος Βλάχος είναι ένας Καρδιτσιώτης με καταγωγή από τον Ελληνόπυργο αλλά ζει και δραστηριοποιείται στην Λάρισα. Ίσως από την πόλη αυτή να βρει τους όποιους συνεργάτες του για να «περπατήσει» την ομάδα. Όσον αφορά πάντως το θέμα των παικτών μέχρι την Δευτέρα τουλάχιστον πρέπει να ξεκαθαρίσει. Γιατί ενόψει συνέχειας αν τελικά αυτή υπάρξει, το ρόστερ θα είναι σίγουρα διαφορετικό.
3. Αναβολή …
Όπως αρμόζει η ΕΠΣΚ έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ όσον αφορά την αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα της ΑΣΑ με τον ΑΛΜΥΡΟ λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ. Η αναβολή θεωρείται σχεδόν σίγουρη αφού το χιόνι όχι μόνο υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο αλλά έχει παγώσει κιόλας. Μία «παράταση» έστω και έτσι, όσον αφορά την οργάνωση των κιτρινόμαυρων.
4. «Φιλοσοφία»…
Αυτό που θέλουν ορισμένοι στον Ταυρωπό είναι κομματάκι …δύσκολο. Και να παίξουν οι νεαροί παίκτες και να κάνει η ομάδα Πρωταθλητισμό. Το ένα βέβαια δεν αναιρεί το άλλο όμως όπως λέει και ο σπουδαίος κόουτς του ΠΑΟ στο μπάσκετ, ακόμη και μία νίκη εκτός έδρας χρειάζεται σπουδαία ταλέντα. Επιμονή και υπομονή λοιπόν, για να βγει κάτι θετικό από την φετινή χρονιά.
5. Προσπάθεια…
Με την επιστροφή του στην ΔΟΞΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ο Ανδρέας Χαντζής ουσιαστικά ρίχνει «λευκή πετσέτα» στην προσπάθεια να πάει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Συμβιβάζεται με μία καλή παρουσία στην Α΄ΕΠΣΚ και στους κιτρινόμαυρους. Εκτός και αν αυτό είναι το «ταβάνι του». Συμβαίνει στο Ποδόσφαιρο. Αν και ο συγκεκριμένος παίκτης μπορούσε να το παλέψει περισσότερο.
6. Επιστροφή …
Μπορεί ο Πρίγιοβιτς να αποτελεί παρελθόν αλλά, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πολύ γρήγορα και φαίνεται να φέρνει καλύτερο παίκτη για να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα. Τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός πάντα έχει την Ελλάδα στο μυαλό του και τώρα είναι μία ιδανική συγκυρία να έρθει σε ομάδα που είναι τόσο κοντά στο Πρωτάθλημα…

e-max.it: your social media marketing partner

STATHIS