vasilakosianouarios3.png

«Δυναμώνει» το ρόστερ του ο ΔΙΓΕΝΗΣ …

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με τον Δημήτρη Στάθη


1. Πράσινοι …
Στον Διγενή θέλει να φέρει τους αδελφούς Τριανταφύλλου ο Τόλης Παπακώστας. Δύο αξιόλογοι παίκτες με εμπειρία αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν στο Βιογραφικό τους. « Εργαλεία» που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Καλοί χαρακτήρες, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για το νεαρό τεχνικό αλλά και για όλες τις ομάδες γενικά. Τέλος το θέμα Τσιγγενέ δεν έχει «ξεκαθαρίσει» ακόμη. Ο ικανός γκολκήπερ μπορεί να παραμείνει στους πράσινους.
2. Ανύπαρκτος…
Δεν είναι εύκολο πράγμα η ενασχόληση με το Ποδόσφαιρο. Πρέπει να το έχεις. Το ταλέντο, είτε παίζεις, είτε όχι. Σαν παράγοντας να το πληρώσεις αδρά, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το μάθεις κιόλας. Μπορεί τα χρόνια να περάσουν να συνεχίζεις να ασχολείσαι αλλά να παραμένεις ανύπαρκτος. Όσον αφορά τον χώρο. Γιατί γνωστός θα γίνεις. Έστω και αν όταν ξεκίνησες δεν σε ήξερε ούτε ο ..θυρωρός της πολυκατοικίας σου.
3. Οργάνωση …
Μπορεί οι παράγοντες να βρίσκονται και απόλυτα λογικά αυτή την περίοδο σε διακοπές αλλά οι διεργασίες όσον αφορά την «συγχώνευση» ΑΠΟΚ – ΦΩΣΤΗΡΑ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Κανονίζονται σταδιακά οι επόμενες κινήσεις αφού το «εγχείρημα» δεν είναι από αυτά που γίνονται κάθε ημέρα, ωστόσο η εμπειρία εκατέρωθεν εγγυάται επιτυχία.
4. Διοίκηση …
Όταν μία ομάδα θέλει έναν παίκτη τον ζητάει από την διοίκηση αυτής που ανήκει. Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσει με τον ίδιο τον παίκτη. Αν δεν πάρει το δελτίο, τότε τίποτα δεν θα προχωρήσει. Βέβαια, το θέμα όσον αφορά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και όχι μόνο, είναι ότι αν δεν θέλει ο παίκτης να συνεχίσει τοτε δεν μπορεί κανείς να τον κρατήσει με το ζόρι. Αλλά το να «προσεγγίζεται» μυστικά δεν αποτελεί και την πιο ηθική κίνηση.
5. Κιτρινόμαυρος …
Και ο Θωμάς Φούκης αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα του ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αφού ήδη χθες ο Πρόεδρος, είχε κανονίσει συνάντηση με την πρώην ομάδα του έμπειρου μέσου για να τελειώσει την μεταγραφή. Εμπειρία αλλά και προσόντα στην διάθεση του νέου τεχνικού βλέπει το ρόστερ να ενισχύεται.
6. Άσσος …
Στο «στόχαστρο» του ΣΩΚΡΑΤΕΣ βρίσκεται ο ταλαντούχος γκολκήπερ Νίκος Παναγόπουλος που πέρυσι στο μισό της χρονιάς μετά τον Εθνικό Κέδρου υπερασπίστηκε την εστία της ΑΣΑ με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ. Τώρα, όμως η πρόκληση είναι ακόμη μεγαλύτερη αφού τον θέλει ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας. Ο νέος κόουτς τον πιστεύει γεγονός που σημαίνει ότι θα τον στηρίξει κιόλας. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τον ΑΡΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αλλά τον πρώτο λόγο έχει πάντα η ΑΣΑ.
7. Προσέγγιση …
Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε η διοίκηση του ΑΟ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και η προσέγγιση στον κόουτς Νταβουλιάκο ήταν ο λόγος που ο νεαρός κόουτς επέλεξε την ομάδα αυτή. Έδειξε ότι τον ήθελε γιατί μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της να αναδείξει τους νεαρούς παίκτες εκτός από την αγωνιστική πορεία. Τέτοια δείγματα γραφής είχε δώσει και στις ομάδες που δούλεψε μέχρι τώρα.

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

  giovani teliki

  karla teliko