vasilakos2018

Ανταγωνιστική ομάδα σε δυνατό όμιλο …

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


1. Καλύτερος ….
Είναι γεγονός ότι με τις μέχρι τώρα κινήσεις του ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ φαίνεται ότι ο πήχης έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά από πέρυσι. Η νέα διοίκηση έχει προχωρήσει στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ αφού ήδη έχει «κλείσει» αξιόλογους αλλά και έμπειρους παίκτες ενώ αναμένεται ανάλογη συνέχεια. Σπουδαία «ονόματα» έχουν έρθει σε επαφή με τους κυανόλευκους ενώ εντός των ημερών αναμένεται να συμφωνήσει και ο ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Η τοπική ομάδα μπορεί να είναι καλύτερη από την περσινή χρονιά σε έναν όμιλο που μπορεί να μην έχει ΝΠΣ αλλά έχει πολλούς καλούς αντιπάλους.
2. Επιστροφή …
Ο ΑΟ ΚΥΨΕΛΗΣ είναι μία ομάδα που κατά καιρούς έκανε αίσθηση με την παρουσία της στο ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αλλά και από τις πολλές ομάδες που έπεσαν στην «παγίδα» των μεταγραφών που δεν εγγυώνται καμία διάρκεια. Κάποια στιγμή τα χρήματα τελείωσαν, λογικό ήταν και επειδή δεν υπήρχαν ντόπιοι παίκτες ως βάση ήρθε η διάλυση. Γίνεται μία προσπάθεια επιστροφής, με διαφορετική «φιλοσοφία» βέβαια. Γιατί συνήθως ένα πάθημα γίνεται « μάθημα»..
3. Συνέλευση …
Πραγματικά σημαντική η Γενική Συνέλευση της Πέμπτης για την ΑΣΑ αν και συνήθως η πρώτη δεν έχει απαρτία. Σε κάθε περίπτωση η τοπική ομάδα γύρισε «σελίδα» και η Γ΄ΕΘΝΙΚΗ είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία. Ερασιτεχνική μεν αλλά, με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ έτσι και αλλιώς αναγκαίος όποιο και αν είναι τελικά το αποτέλεσμα. Γιατί δεν θα πάει κανένας φίλαθλος στο γήπεδο να δει την κορυφαία ομάδα του Νομού, από τις πιο ιστορικές στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο να παίζει ρόλο …κομπάρσου.
4. Κιτρινόμαυρος …
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι μία πολύ καλή περίπτωση γκολκήπερ αλλά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να παίζει μόνο Κυριακή. Στην Β΄ΕΠΣΚ δηλαδή. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟΥ έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές του και στους κιτρινόμαυρους θέλει να συνεχίσει. Τους ξέρει και τον ξέρουν καλά. Και το θετικό «κλίμα» σε μία ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο.
5. Ενδιαφέρον …
Ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον ΜΑΚΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ εφόσον αυτός δεν συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΚ. Πόσο μάλλον αφού θα υπάρξει κενό στα μετόπισθεν μετά την αποχώρηση κεντρικού αμυντικού. Αλλά και οι αδελφοί Κανιούρα, πραγματικά αξιόλογοι παίκτες δεσμεύτηκαν ότι θα επιστρέψουν στην γενέτειρα τους. Το ρόστερ του ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ τα τελευταία χρόνια είχε πάντα ποιότητα. «Ποσότητα» δεν είχε..
6. Τέλος;
Τα προβλήματα στην μέση υποχρεώνουν σχετικά νωρίς τον ΘΩΜΑ ΦΟΥΚΗ να βάλει τέλος στην Ποδοσφαιρική του καριέρα. Άλλωστε πρόσφατα έγινε και χαζομπαμπάς. Ποδόσφαιρο θα παίζει όταν μπορεί και για την πλάκα του. Τον Αθλητισμό δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Απλά τώρα θα είναι το δεύτερο πιο ωραίο πράγμα στην ζωή του. Μετά την οικογένεια, φυσικά.
7. « Νειμάρ»…
Αναμφίβολα ένα 19χρονο παιδί μπορεί να επηρεαστεί από πολλά πράγματα. Πόσο μάλλον από την δημοσιότητα. Ο ΕΜΠΑΠΕ έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης. Αρκεί να ξεκινήσει σωστά την καριέρα του. Ήδη παρουσιάζει κάποια «συμπτώματα» Νέιμαρ, με «θέατρο» και αρκετές …τούμπες. Δεν χρειάζεται να μιμείται κανέναν. Έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

 

 giovani teliki