giovannis final orizontio 1

Όταν «μιλάνε» οι διακρίσεις…

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ Δημήτρη Στάθη


1. Κορυφαία …
Την άποψη μου για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο την έχω εκφράσει πάρα πολλές φορές. Δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση το άθλημα αυτό στη γυναίκα. Εδώ δεν ταιριάζει καλά – καλά το …μπάσκετ. Βόλευ- στίβος- κολύμβηση τα πιο ιδανικά για το «ασθενές» φύλο. Όμως όταν «μιλούν» οι διακρίσεις είμαι υποχρεωμένος να τις σεβαστώ. Η συμμετοχή στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ αναμφίβολα κατατάσσουν την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ στην κορυφή του Τοπικού Αθλητισμού και όχι μόνο, ενώ σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και στον προπονητή ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟ.

2. Προτάσεις …
Δύο είναι οι ομάδες που προσέγγισαν τον πρώην προπονητή του Ηρακλή Σοφάδων ο οποίος δεν βιάζεται να απαντήσει γιατί είναι ακόμη νωρίς αλλά ούτε και να τις αποκαλύψει αφού θεωρεί ότι πρώτα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και μετά όλα τα υπόλοιπα. Το γεγονός όμως ότι ήδη ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν αποτελεί μία αναγνώριση του έργου που έκανε φέτος.
3. Ραντεβού …
Στην γνωστή αθλητική καφετέρια GL 11 έχει δώσει ραντεβού σήμερα 12μμ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ για να δει τους φίλους αλλά και πρώην παίκτες του στην σύντομη επίσκεψη του στην Καρδίτσα να θυμηθούν λίγο τα παλιά αλλά και για να μιλήσουν για αυτά που έρχονται. Ως γνωστόν ο νεαρός τεχνικός μετά την άνετη παραμονή της ομάδας και την κατάκτηση του Κυπέλλου συμφώνησε και τη νέα χρονιά με την ομάδα της Ιεράπετρας [ Ο.Φ.Ι] με αυξημένες αρμοδιότητες μάλιστα αφού θα αναλάβει και την επίβλεψη των Ακαδημιών.
4. Σενάριο…
Είναι αλήθεια η αποτελεί σενάριο επιστημονικής …φαντασίας ότι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ πλησίασε προπονητή που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα κάνει με την ομάδα του, ενώ ο ίδιος μάλιστα δεν φάνηκε αρνητικός στην πρόταση αυτή θέτοντας ως «βέτο» την παραμονή όλων των παικτών που οδήγησαν τους πράσινους στα μπαράζ ανόδου. Ξεκαθαρίστε πρώτα κύριοι την χρονιά που πέρασε και μετά οργανώνετε αυτή που… έρχεται.
5. Εκπλήξεις …
Δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, ούτε αναδιάρθρωση νέου ΔΣ για τον ΔΙΓΕΝΗ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ αφού ο Πρόεδρος για 10-15 ημέρες θα λείπει στον Βόλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Με την επιστροφή του θα ξεκινήσει σταδιακά η οργάνωση της νέας χρονιάς η οποία μπορεί να έχει εκπλήξεις.
6. «Πασπαρτού»…
Είναι από τους ανθρώπους που τρέχει τόσο πολύ για την ομάδα αλλά, προβάλλεται τόσο λίγο. Ίσως γιατί το επιδιώκει και ο ίδιος. Ο επιλεγόμενος «πασπαρτού» του ΑΣΚ χθες τον έψαχναν για μία δουλειά, αλλά αυτός ήταν ΛΕΙΒΑΔΙΑ και έβγαζε φωτογραφίες στους ειδυλλιακούς πρόποδες του Παρνασσού. Έχει δικαίωμα και αυτός να …χαλαρώσει.
7. Βασικός …
Απολύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ και πλέον πρέπει να επιλέξει ομάδα στην οποία θα είναι βασικός. Πολλά χρόνια στον πάγκο της ΑΣΑ [ περίπου έξη] οι ελάχιστες συμμετοχές δεν τον βοήθησαν να εξελιχθεί. Τη νέα περίοδο θα έχουμε δύο ομάδες στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ. Δεν λέω τρεις γιατί μπορεί οι κιτρινόμαυροι λόγω αναδιάρθρωσης να την …γλιτώσουν. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε.

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

 giovani teliki