giovannis final orizontio 1

Δεν άντεξε μακριά από την «μάχη»…

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


 Εμφάνιση …
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο βοηθός προπονητή της ΑΣΑ, ΠΑΝ. ΜΠΟΥΤΑΣ και αποβλήθηκε. Του ζήτησε λοιπόν ευγενικά ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ να πάει στα αποδυτήρια. Πραγματικά αυτό έκανε αλλά λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε αλλά, με διαφορετική …εμφάνιση. Έγινε όμως και πάλι αντιληπτός. Τελικά, η συμβιβαστική λύση ήταν να καθίσει στον πάγκο και να μην …σηκώνεται. Όπερ και εγένετο. Γιατί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς δεν μπορούσε να αντέξει μακριά από την «μάχη»..
Μυστικό …
Να τους ζήσει και ο δεύτερος γιος η γέννηση του οποίου έφερε γούρι στην ΑΣΑ και την σπουδαία νίκη επί του Εργοτέλη. Η οικογένεια Δημοσθένη και Μαρίας Τζέκου μεγάλωσε και το ζητούμενο για τον υψηλόσωμο και πρόσφατα κεντρικό αμυντικό είναι το «μυστικό» των αγοριών που θέλουν να μάθουν όλοι όσοι κάνουν κορίτσια που έχουν και αυτά την δική τους ξεχωριστή χάρη και μπορεί να είναι το τρίτο παιδί, γιατί όχι.
«Ταμείο»…
Αναμφίβολα θετικό το σεμινάριο προπονητικής που θα γίνει το Σάββατο υπό την αιγίδα της ΕΠΣΚ. Δεν θα μπορούσαν όμως να το οργανώσει ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ που είναι και ο καθ ΄ύλην αρμόδιος; «Εμπόδιο» αποτέλεσε το οικονομικό. Έτσι το ανέλαβε η διοργανώτρια που έχει έτσι και αλλιώς πιο ισχυρό «ταμείο»…
Πρωταθλητισμός …
Στο ΔΑΚ βρέθηκε χθες ο Καρδιτσιώτης παράγοντας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ[ κατάγεται από το Γεωργικό] ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόσληψη ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, τις υψηλές βλέψεις της ομάδας τη νέα χρονιά. Οι Ερυθρόλευκοι δεν το κρύβουν. Θέλουν να κάνουν Πρωταθλητισμό. Αλλά μήπως η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν θα θέλει;

 Μπάτζετ …
Σε λίγες ημέρες αναμένεται να συγκεντρωθεί η διοίκηση της ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και να δει τι θα πράξει ενόψει νέας χρονιάς. Αν θα συνεχίσουν τα ίδια πρόσωπα η θα υπάρξουν αλλαγές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ, να είναι προσιτά τα οικονομικά δεδομένα. Άλλωστε για Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο μιλάμε.
« Υπογραφή»…
Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ στο απόφθεγμα της πνευματικής ανεκτικότητας τόνιζε. « Δεν συμφωνώ ούτε σε μία λέξη με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίσω και με την ίδια μου την ζωή να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις.» Αρκεί να ξέρω ποιος είσαι εσύ που τα λες. Ή μάλλον που τα ..γράφεις. Η ανωνυμία έχει «κατακλύσει» το διαδίκτυο απλά, διότι για να βάλει κάποιος την υπογραφή του πρέπει να έχει …κότσια. Να το λέει η καρδιά του.
Τελικές …
Πρώτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα η ΑΣΑ είχε τόσες ΤΕΛΙΚΕΣ στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς. Να πάει στο ημίχρονο με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0. Γιατί οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις αρχές της επανάληψης με τον Τσέλιο, ήταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τα πρώτα 45΄ενώ για ένα 10λεπτο περίπου έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του ΒΑΤΟΥΣΙΑΔΗ.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

 giovani teliki