lux1   karditsapress 4 vasilakos 01 

 ix6 pilatos orizontia .png

 

 

 

ΑΡΘΡΑ
Typography

Του Σωτήρη Κουλοκτσή, Ιατρού καρδιολόγου - Πολιτευτή Νέας Δημοκρατίας

koyloykneaΦιέστες για τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από την “πρώτη φορά αριστερά” ετοιμάζεται να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Για μια ακόμη φορά θεοποιώντας την τέχνη της επικοινωνίας και ακολουθώντας την τακτική του Γκέμπελς πες, πες κάτι θα μείνει, επιχειρούν να πείσουν τον Έλληνα πολίτη για τα κυβερνητικά “κατορθώματα” της διετίας. Οι συστηματικοί ψεύτες και οι μαθητευόμενοι μάγοι θεωρούν ότι με καινούργια ψέματα θα καταφέρουν να αναστρέψουν το σε βάρος τους αρνητικό κλίμα. Όμως όπως λέει και η λαϊκή παροιμία “το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”. Έτσι και για αυτούς ήρθε η ώρα που τα ψέματα τους δεν μπορούν άλλο να κρυφτούν. Η μέση ελληνική οικογένεια βιώνει μια πρωτοφανή επίθεση στο εισόδημα της. Οι άλλοτε νοικοκυραίοι πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους ανάγκες. Και ο κ. Τσίπρας με την παρέα του περί άλλων τυρβάζουν.

Προσπαθώντας να δημιουργήσουν κομματικό στρατό, ελπίζοντας πως έτσι θα παραμείνουν στην εξουσία, φορολογούν ότι κινείται και ότι αναπνέει. Φόροι, ψέματα και ανικανότητα είναι το τρίπτυχο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Όσο λοιπόν και να προσπαθήσει ο κ. Τσίπρας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα δεν θα τα καταφέρει. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά ότι σε κάθε κρίσιμη φάση αυτών των τελευταίων δύο εφιαλτικών ετών που κυβερνά, τους είπε ψέματα και τους ξεγέλασε. Τι να θυμηθούμε: Την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης με τον κ. Τσίπρα να αναθέτει στον κ. Βαρουφάκη να τζογάρει την τύχη της χώρας με την περιβόητη περήφανη διαπραγμάτευση; Μια διαπραγμάτευση που κατάληξε σε Βατερλό με τους Έλληνες πολίτες να πρέπει να πληρώσουν πολύ βαρύ λογαριασμό; Να θυμηθούμε το περιβόητο δημοψήφισμα; Θέτοντας λάθος διλήμματα στον ελληνικό λαό οδήγησαν την πλειοψηφία να ψηφίσει όχι.

Όταν ωστόσο αντιλήφθηκαν το τι πραγματικά θα συνέβαινε, ότι δηλαδή θα βρισκόμασταν εκτός Ευρωζώνης και πιθανά και εκτός Ε.Ε., τότε ανέκρουσαν πρύμνα. Υπέγραψαν μετά από τις γνωστές 17 ώρες διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα ένα βαρύτατο μνημόνιο και επιχείρησαν να πείσουν τον ελληνικό λαό πως το δικό τους μνημόνιο ήταν καλό και υπογράφτηκε για τη σωτηρία της πατρίδας. Και μετά είχαν το θράσος αντί να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό για το ποια ήταν η συμφωνία και πόσο βαρύς ήταν ο λογαριασμός, προκήρυξαν εκλογές και συγχρόνως έταζαν λαγούς με πετραχήλια (βλέπε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και άλλα έπεα πτερόεντα) για να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.

Τι ακριβώς λοιπόν θα γιορτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις φιέστες που ετοιμάζει, την καταστροφή της χώρας;
Η Νέα Δημοκρατία βασιζόμενη σε ένα σοβαρό σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, αλλά και χάρη στις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, είχε καταφέρει να ισορροπήσει την οικονομία. Απέμενε μικρή ακόμη προσπάθεια για να βγούμε από την κρίση. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεψε σε αυτή την προσπάθεια να ολοκληρωθεί. Τυφλωμένος από το πάθος της εξουσίας και διακατεχόμενος από το σύνδρομο του Σίσυφου οδήγησε την προσπάθεια που έφτανε στην κορυφή του βουνού, δυστυχώς να κατρακυλήσει πάλι στους πρόποδες και ακόμη παρακάτω.
Ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται και αυτό πλέον είναι ορατό σε όλους, ότι μοναδική ελπίδα είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που θα στηρίζει τους αδύναμους και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, μέσω του κοινωνικού κράτους που θα μειώνει τους φόρους, μειώνοντας τους κομματικούς μανδαρίνους του ΣΥΡΙΖΑ και την κρατική σπατάλη που πάλι έχει εκτοξευτεί και που θα δημιουργεί πραγματικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Έτσι όσες φιέστες και να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι στυλοβάτες του, όσα ψέματα και να λένε ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του, το μόνο βέβαιο είναι πως στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει, αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία ως νέα κυβέρνηση της χώρας.

e-max.it: your social media marketing partner

ix7

mbgif2

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->