vasilakos noemvrios 2020  bronx delivey2

  topiki agora teva4 

 

 

ΑΡΘΡΑ
Typography

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός- Πρ. Νομάρχης Γρεβενών

makrynikasΟ Τσίπρας θα ανηφορίσει στη ΔΕΘ. Με άδειες βαλίτσες αλλά με… άδειες τηλεόρασης. Χωρίς να μπορεί να δεσμευτεί για κάτι καλό για τη χώρα, αλλά με επικοινωνιακά σόου για τους νταβατζήδες.
Συνεχίζει τα ψέματα , ότι δήθεν θα μοιράσει και τα 246 εκατ. ευρώ που κάποτε θα πάρει από τους καναλάρχες. Αυτό δεν ισχύει , γιατί αυτά τα έσοδα είναι μνημονιακή υποχρέωση και εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό όπως προβλέπεται στο 3ο μνημόνιο.
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο τριήμερο ξεχάσαμε :
? τις περικοπές στις συντάξεις,
?τον ΕΝΦΙΑ που ήρθε,
?τον Φίλη που αλλάζει τα Θρησκευτικά,
? το προσφυγικό όπου ο αριθμός των ξένων αυξήθηκε πολύ πάνω από 60 χιλιάδες και κατέρρευσε ο τουρισμός στα νησιά.
☑️ Ξεχάσαμε την καθημερινότητα και το δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Με νέους φόρους, αυξήσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, στα καύσιμα, νέα διόδια και νέες μειώσεις στα εισοδήματά μας.
Άραγε τα ξεχάσαμε ή το θαύμα διαρκεί μόνο τρεις ημέρες ; Ο χρόνος θα δείξει αν οι ανοχές και οι αντοχές της κοινωνίας έχουν τελειώσει.
Αν θα ανεχθούμε να μας λένε «πεινάτε; Φάτε άδειες» κι εμείς να μην τους ρίχνουμε πίσσα και πούπουλα.
Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η αγορά θα ρυθμιστεί μόνη της και η υπόθεση των αδειών και της τηλεόρασης θα πάρει το δρόμο της.
Σε μια ελεύθερη, υποτίθεται οικονομία και αγορά εν έτει 2016, κάποιοι αποφασίζουν
και διατάσσουν να κλείσουν επιχειρήσεις. Κάποιες υγιείς, κάποιες όχι αλλά στο κάτω – κάτω δουλειά του κράτους και των τραπεζών είναι να ελέγξουν τι και ποιόν.
▶️ Αν δεν πληρώνει τα δάνειά τους κάποιος να του κόψουν τον… κ…ο,
▶️ Αν δεν πληρώνει φόρους να του πάρουν την περιουσία, να τον κλείσουν φυλακή.
Τώρα τι κάνουν ;
Κλείνουν επιχειρήσεις και στέλνουν περίπου 4800 άτομα στην ανεργία .
Ερωτώ : 1ον τα 700 και πλέον εκατομμύρια που χρωστούν ποιος θα τα πληρώσει ; 2ον Ποιος θα πληρώσει το ταμείο ανεργίας για χιλιάδες οικογένειες;
Οι παπατζήδες που μας κυβερνούν άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου.
☑️ Μπορεί να μην υπάρχουν οι… αλληλέγγυοι να βγουν και να κάνουν συναυλίες διαμαρτυρίας.
☑️ Μπορεί να μην υπάρχει στην αντιπολίτευση η Αριστερά που ξέρει καλά πώς να παίξει με το συναίσθημα του ελληνικού λαού, να τον κοροϊδέψει και να τον βγάλει στο δρόμο.
Υπάρχει, όμως, μια σιωπηρή πλειοψηφία που αυτή τη στιγμή είναι εξοργισμένοι.
Όχι για τις πριμαντόνες της δημοσιογραφίας που θα χάσουν τη δουλειά τους.
Αλλά για τα παιδιά που τρέχουν για το πεντακοσάρικο το μήνα και αν.
Και για να λέμε και την αλήθεια. Όχι μόνο για τους δημοσιογράφους αλλά για την ίδια τη Δημοκρατία, την πολυφωνία και την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης, της επιχειρηματικότητας.
Ασυδοσία είναι να έρχεται ένα κράτος να βάλει εκβιαστικούς κανόνες στην αγορά. Όποιος θέλει να φτιάξει κανάλι να το φτιάξει, με δικά του λεφτά, με δάνεια που θα πληρώνει, κι αν όχι να κλείσει όπως κάνουν όλες οι προβληματικές επιχειρήσεις. Ξέρει άραγε ο κόσμος ότι ο Alpha είναι μια υγιής επιχείρηση που δεν χρωστά ούτε ευρώ σε δάνεια αλλά κάποιος αποφάσισε «ξαφνικό θάνατο»;
Και ξέρει ,ότι οι νέοι καναλάρχες που μπήκαν από το πουθενά έχουν χρήματα από άδηλους πόρους ; Πώς θα δικαιολογήσει ο Καλογρίτσας τα 50 και εκατομμύρια ; Από τις εργολαβίες που πήρε;
Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στο μεγάλο «κόλπο» που έστησε ο Παππάς και η παρέα του. Πέρα από τη γελοιότητα του πρωθυπουργού να μοιράζει τα 250 εκατ. ευρώ , που δεν εισέπραξε στους φτωχούς η ουσία είναι άλλη.
Ότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε τη χρυσή ευκαιρία να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο να επιλέξει το δρόμο της νομιμότητας και της διαφάνειας, επέλεξε να
στήσει το δικό του καθεστώς. Με λεφτά κάτω από το τραπέζι, υπόγειες συνεννοήσεις, μυστικές συμφωνίες, απειλές και εκβιασμούς.
Καλό είναι ο Τσίπρας και ο Παππάς να ψηφίσουν το ακαταδίωκτο εφ’ όρου ζωής. Γιατί πολύ σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ τίμημα γι’ αυτό που έκαναν.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->