bronx delivey2 levelgif

 vasilakos anoigoume  xiroskarpos2

 

 

ΑΡΘΡΑ
Typography

Γράφει η Ασημίνα Σκόνδρα

Μια ανάσα πριν από τις κάλπες, για την κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.
Την ημέρα που θα αναμετρηθεί η αλήθεια με το ψέμα, η πρόοδος με την παρακμή, η λογική με τον παραλογισμό, η υπερηφάνεια με την ταπείνωση, το χθες με το αύριο.
Την ημέρα που θα δοθούν απαντήσεις , για την ασύστολη και διαρκή κοροϊδία, για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, για την 100ετή υποθήκευση της χώρας, για την οικονομική ζημιά των 100 και πλέον δις , για την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, για την υπερφορολόγηση, για τον ξενιτεμό 600.000 νέων Ελλήνων, για τον αφανισμό της μεσαίας τάξης, για την ανασφάλεια, τον Ρουβίκωνα και την διάλυση του Κράτους.
Η πρώτη φορά, μετά από 4 χρόνια, που στήνονται κάλπες και που ο Ελληνικός λαός, περιμένει να στείλει το λογαριασμό στον Τσίπρα και την παρέα του.
Διότι, στις 26 Μαΐου, εκλέγουμε βέβαια Ευρωβουλευτές, Περιφερειάρχες και Δημάρχους, στέλνουμε όμως και ένα ισχυρό μήνυμα, για το ποια Ελλάδα θέλουμε. Αν θέλουμε την Ελλάδα της προκοπής, της ενότητας, , της σιγουριάς, αν τελικά θέλουμε πίσω την περήφανη πατρίδα μας.
Θέλουμε μία ισχυρή Ελλάδα, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου θα συνδιαμορφώνει τις σωστές πολιτικές, μακριά από ανεύθυνα λόγια, δημαγωγία και λαϊκισμό.
Την ώρα που η πολιτική ρευστότητα κυριαρχεί, η Ευρώπη αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα να δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα, που τα περισσότερα από αυτά αφορούν κυρίαρχα και τη χώρα μας.
Η χαλαρή ψήφος, με την οποία αντιμετωπίζουμε τις Ευρωεκλογές και η άποψη, ότι αυτές αφορούν την Ευρώπη άρα κάτι μακρινό και δεν επηρεάζουν τη ζωή μας, είναι μια λανθασμένη αντίληψη.
Η αλήθεια είναι ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Το 80% περίπου των αποφάσεων που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο, ενσωματώνονται στην ελληνική Νομοθεσία, εφαρμόζονται στη χώρα μας και σαφώς επηρεάζουν τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας.
Πέρα απ’ αυτό, μεγάλα έργα και πλήθος προγραμμάτων χρηματοδοτούνται ή συγχρηματοδοτούνται από την Ευρώπη.
Είναι βέβαιο ότι το νέο ευρωκοινοβούλιο, θα ασχοληθεί με το μεταναστευτικό και την φύλαξη των συνόρων της Ευρώπης, που νοτιοανατολικά δεν είναι άλλα από τα σύνορα της χώρας μας.
Η ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκή πολιτική για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, τον έλεγχο των συνόρων, αλλά και τη δίκαιη αναλογική κατανομή των μεταναστών στα κράτη- μέλη, είναι κυρίαρχο ζήτημα για την Ελλάδα. Είναι η στιγμή επίσης, που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά και αποτελεσματικά από την Ευρώπη, η προκλητικότητα, της γείτονος Τουρκίας, προς την Ελλάδα και την Κύπρο, δύο κρατών- μελών της.
Το κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί ,για την σωστή και αποφασιστική διεκδίκηση και διαχείριση είναι η Νέα Δημοκρατία και σε καμία περίπτωση οι διεθνιστές, που πιστεύουν στις πρακτικές των ανοικτών συνόρων, εκείνοι που όψιμα ανακάλυψαν την ΕΕ και παριστάνουν τους υπέρμαχους.
Στην Ευρώπη, γνωρίζουν ότι ο επόμενος συνομιλητής Έλληνας πρωθυπουργός, θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που τους έχει παρουσιάσει το οικονομικό του πρόγραμμα, πλήρως κοστολογημένο. Όπως και το σχέδιό του για την προσέκλυση επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και παράλληλα την επίτευξη της μείωσης των υψηλών πλεονασμάτων.
Γνωρίζουν ότι προτεραιότητα της Ν.Δ., μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης , είναι να αποφασιστεί η ενίσχυση της απασχόλησης, με ειδικό βάρος στη χώρα μας, όπου η ανεργία των νέων είναι διπλάσια του Ευρωπαϊκού μέσου όρου.
Την Κυριακή λοιπόν, καμία ψήφος, δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Όλοι παρόντες ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, για να προστατέψουμε τα κεκτημένα μας στην Ευρώπη, για να συνδιαμορφώσουμε τις πολιτικές εκείνες, όπου στο επίκεντρο θα είναι ο άνθρωπος.
Γιατί οι Έλληνες θέλουν έργα και όχι λόγια.
Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή και όχι παρακμή.
Γιατί αφήνουμε πίσω το χθες και κοιτάμε το μέλλον.
Δίνουμε τα σκήπτρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για μια καλύτερη ζωή.
Για μια Δημοκρατία που θα μεγαλουργήσει και πάλι στον τόπο που γεννήθηκε.
Γιατί μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->