ΑΡΘΡΑ
Typography

Τον ερχόμενο μήνα θα γίνουν στη χώρα μας Δημοτικές, Περιφερειακέςκαι Ευρωπαϊκές εκλογές.

Από τα ΜΜΕ, φορείς, αλλάκαι από διάφορους δημόσιους χώρους θαπαρελάσουν πάρα πολλοί υποψήφιοι απότο νομό μας, αλλά και από όλη τη χώρα,μιας και υπάρχει σταυρός προτίμησηςκαι στις Ευρωεκλογές.

Ως σύλλογος Τριτέκνωννομού Καρδίτσας έχουμε κατά καιρούςθέσει, είτε δημόσια, είτε και σε κατ'ιδίαν συναντήσεις με δημάρχους, βουλευτέςκαι άλλους παράγοντες του νομού μας,όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις3500 τρίτεκνες οικογένειες του νομούΚαρδίτσας καθώς και τις 220.000 περίπου σεπανελλαδικό επίπεδο.

Η ανταπόκριση που είχαμεμέχρι σήμερα σε τοπικό επίπεδο, απόκάποιους δήμους ήταν ικανοποιητική καιαπό άλλους ανύπαρκτη.

Την περίοδο αυτή πουοι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, δήμαρχοικαι Ευρωβουλευτές, διαμορφώνουν ταπροεκλογικά τους προγράμματα, τουςκαλούμε να πουν ξεκάθαρα ποιες είναιοι θέσεις τους πάνω στα προβλήματα τωντριτέκνων και να δεσμευτούν για τηνεπίλυσή τους.

Αν επιθυμούν καλύτερηκαι πληρέστερη ενημέρωση, είμαστεπρόθυμοι να τους υποδεχθούμε στα γραφείαμας και να τους ενημερώσουμε αναλυτικάγια όλα τα θέματα.

Να είναι όμως σίγουροιότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμεάλλες κοροϊδίες και ψέματα. Οι δεσμεύσειςτους θα ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και θααποτελούν την δημόσια δέσμευσή τουςγια την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Επίσης, τις παραμονέςτων εκλογών ο σύλλογός μας θα εκδώσειανακοίνωση ενημέρωση προς τα μέλη μαςγια τους υποψηφίους που ανταποκρίθηκανστο κάλεσμά μας.

Είμαστε στην διάθεσήόλων των υποψηφίων για μια αναλυτικήσυζήτηση – ενημέρωση.

 

 

Το Δ.Σ. τουΣυλλόγου Τριτέκνων νομού Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

  karla teliko

giovani teliki

kafes2