giovannis final orizontio 1

Καθαρές κουβέντες...

ΑΡΘΡΑ
Typography

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός - Πρ. Νομάρχης

makrynikasΤα σκάνδαλα είναι σκάνδαλα κι όποιος αποδεδειγμένα είναι ένοχος πρέπει να πληρώσει... Να ανοίξουν οι φυλακές και να μπουν όλοι... όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Νυν και πρώην πρωθυπουργοί, νυν και πρώην υπουργοί, γιατροί ή κρατικά στελέχη.
Με μια όμως διαφορά ... οι κατηγορίες που τους αποδίδονται να αποδειχθούν...
Το τονίζω: Να βρεθούν αποδείξεις και να είναι κανονικές... όχι σαν τις μουσαντένιες που έφτιαξε το Μαξίμου κι έχει κάνει όλη τη χώρα μπάχαλο...
Και πρέπει να πώ και το εξής: Άλλο σκάνδαλο κι άλλο σκανδαλολογία.
Άλλο υγιής λειτουργία της Δικαιοσύνης κι όποιος είναι ο φταίχτης να τον πάρει ο χάρος... κι άλλο επιχείρηση κατασυκοφάντησης με στόχο μικροκομματικά οφέλη.
Δεν το λέω μόνο για τη Novartis αλλά για όλες τις υποθέσεις που εμπλέκονται πολιτικοί και λοιποί μεγαλοσχήμονες...
Και για τον Πάνο Καμμένο με τον μεσάζοντά του και την προσπάθεια να πουλήσει βλήματα στη Σαουδική Αραβία. Αν υπάρξουν αποδείξεις ότι ευθύνεται ο υπουργός για ζημία της χώρας ή ακόμη και για απόπειρα τέλεσης εγκλήματος (μιζούλες δηλαδή, μαύρο χρήμα κ.λπ.) να πάει φυλακή.
Όχι όμως σώνει και καλά να βγάζουμε υποθέσεις και να τις κουνάμε στον αέρα... για να φεύγει η λάσπη κι όπου κολλήσει.
Αυτό δείχνει μια χώρα νοσηρή που δεν θα πάει μπροστά κάθε φορά που κάποια κυβέρνηση ή άλλο κόμμα στήνουν «βρώμικες υποθέσεις »...
?Έτσι δεν τιμωρούνται οι πραγματικοί «βιαστές» της χώρας...
?ούτε αποδίδεται πραγματική δικαιοσύνη...
?ούτε διαφυλάσσεται το κύρος της χώρας...
▶️ Ευθύνη του κράτους είναι να διαφυλάσσει την ακεραιότητα των πραγματικά αθώων ανθρώπων είτε είναι απλοί πολίτες είτε πολιτικοί αντίπαλοι...
Στη δημοκρατία δεν έχουν θέση οι κουκούλες... όποιος - όποιοι έχουν στοιχεία πραγματικά όμως για μίζες και ρεμούλες με καθαρό πρόσωπο να τα παρουσιάσουν....
Φοβάμαι ότι τους επόμενους μήνες θα δούμε ένα ακόμη πιο νοσηρό, πιο τοξικό πολιτικό κλίμα.... Και αυτό είναι Κρίμα!!!!!!
Ο Τσίπρας, με τον τρόπο που έστησε την υπόθεση Novartis, διέβη τον Ρουβίκωνα. Άνοιξε την πύλη της κολάσεως και αυτά που θα δούμε δεν έχουν καμιά σχέση με τα σημερινά... Θα δούμε ίσως και πραγματικά σκάνδαλα... θα δούμε και απίστευτη λάσπη να πέφτει επί δικαίων και αδίκων.
Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάει σε εκλογές με ένα διπλό διακύβευμα.
▶️ Από τη μια να δίνει στον κόσμο γενναίες δόσεις αισιοδοξίας για την οικονομία (έξοδος από τα μνημόνια...παροχές...ψίχουλα , προσλήψεις...κλπ).
▶️ Κι από την άλλη θα βουτήξει στα σκ…ά κι ότι βγάζει θα το ρίχνει στον ανεμιστήρα.
Φάκελοι θα… ίπτανται στο πολιτικό, τραπεζικό, επιχειρηματικό σκηνικό και θα το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη κι αν δεν είναι σκάνδαλο να εθίζει τον κόσμο στη λογική «όλοι λαμόγια είναι και τα παίρνουν».
Δεν είναι καθόλου τυχαία η αναφορά του Τσίπρα ότι αυτός έχει «λευκό ποινικό μητρώο». Με το θεώρημα του «καθαρού αριστερού» που είπε ψέματα αλλά δε βούτηξε το χέρι στο μέλι, θα πάει στις εκλογές...
Με τη θεωρία ότι όλοι οι άλλοι είναι βρώμικοι, αυτός όμως είναι καθαρός αν και είναι ψεύτο - Θόδωρος, καλύτερα ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ολκής....
Έτσι θα κινηθούμε από εδώ και στο εξής.
Θα έχουμε μια μάχη χαρακωμάτων...
Ο πόλεμος μπήκε στην τελική ευθεία του...
Κάποιοι μπορεί να πάνε φυλακή... κάποιοι άλλοι όχι... όμως, αυτό που θα μείνει είναι μια τραγική κατάσταση.
Ένα διαλυμένο πολιτικό σύστημα... πλήρως αποσαθρωμένο και με την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ναδίρ.
Και να είστε σίγουροι.
Για να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τσίπρας τα επόμενα χρόνια, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βάλει φωτιά στα σπαρτά και να αφήσει πίσω του καμένη γη.
Υ1. Στο ερώτημα η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία του αιώνα...
Η απάντηση είναι ότι είναι σκευωρία... αυτό δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία και επ αυτού δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ούτε και διχογνωμία!
Η υπόθεση Novartis… σουλουπώθηκε και ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή για αντιπερισπασμό στην πολιτική συντριβή της κυβέρνησης και του Τσίπρα προσωπικά από το μεγαλειώδες πατριωτικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.
Σε αυτό δεν χωρά να έχει κανείς ουδεμία αμφισβήτηση...
Υ2. Η κυβέρνηση προέκρινε την σύσταση προανακριτική επιτροπής...
☑️ Για να γίνει μια «γύρα» στα μέσα ενημέρωσης των στοιχείων από τη δικογραφία....
☑️ Για να γραφτούν διάφορα στόρυ και περάσουν μερικές ημέρες «Novartiάδας»...
Στο τέλος θ’ αποφανθεί κατ’ ανάγκη ότι τα πιθανά αδικήματα πολιτικών προσώπων έχουν παραγραφεί ...
Η υπόθεση θα ξαναγυρίσει στην δικαιοσύνη, που θα επαναλάβει την έρευνα.
Και το πράγμα θα σέρνεται απασφαλισμένο, η κυβέρνηση θα σκανδαλολογεί χωρίς αποδείξεις, η αντιπολίτευση θα ζητάει «εδώ και τώρα» κοινοβουλευτικό και δικαστικό ξεκαθάρισμα.
Μετα απο καιρό... θα πέσει στην επικαιρότητα και κανείς δεν θα το θυμάται...
Εκτός από τους εμπλεκόμενους βεβαίως που σπιλώθηκαν ανεπανόρθωτα, που η αριστερή λάσπη τους έμεινε στο πρόσωπο....

 

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

 giovani teliki