giovannis final orizontio 1

Επιστολή Γιώργου Κρανή για τη ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας

ΑΡΘΡΑ
Typography

 

Πριν μια βδομάδα έγινε η ετήσια ΓΣ της ΕΠΣΚ και αποκλείστηκε εκτός των άλλων σωματείων και η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ που εκπροσωπούσα.


Τί θα συνέβαινε αν στη ΓΣ ακουγόταν και η θέση της ΑΣΠΙΔΑΣ? Γιατί φοβάσαι την κριτική κύριε Παλάσκα?  Απευθυνόμενος στα Σωματεία και σ' όσους αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου σκέψεις και να καταγγείλω τα όσα γίνονται.Συγκεντρωθήκαμε πριν λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟ, για να εγκρίνουμε τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς της διοίκησης της ένωσης. Αν και κατά τη γνώμη μου αυτό έπρεπε να γίνεται το καλοκαίρι που τελειώνουν τα πρωταθλήματα, όπως κάνουν οι περισσότερες, ενώσεις και όχι τώρα που τα πρωταθλήματα είναι στο φόρτε τους.

Διαμαρτύρεστε και γκρινιάζετε όλη τη χρονιά για τη διαιτησία και για πολλά άλλα. Στη Γ.Σ είναι η ευκαιρία και όχι στα καφενεία, για να υψώσετε το ανάστημα σας, καταψηφίζοντας τον διοικητικό απολογισμό για όλα όσα σας κάνουν να διαμαρτύρεστε, για όλα όσα σας θίγουν και σας κάνουν να νιώθετε αδικημένοι.

Για όλα όσα έγιναν, γίνονται και δυστυχώς θα εξακολουθήσουν να γίνονται. Μας διάβασε την ομιλία του ο πρόεδρος και το μόνο που μας είπε για άλλη μια φορά είναι για την τράπεζα αίματος και τις μικτές ομάδες. Ειλικρινά ακούγοντάς τον νόμισα ότι παρακολουθώ τη γενική συνέλευση του 2017, του 2016 και πιο πίσω. Ο λόγος του ήταν αόριστος, ανούσιος και χωρίς κανένα όραμα.

Ασφαλώς θα πρέπει να αναγνωρίσουμε την επιτυχία και να πούμε μπράβο στη μικτή που έφθασε στους ημιτελικούς της Φωκίδας.Όμως σ’ αυτό τον αγώνα η ένωση δια του προέδρου της εκτέθηκε για άλλη μια φορά στο πανελλήνιο. Είναι η μοναδική ένωση που έκανε ένσταση σε αγώνα μικτών ομάδων, την οποία βέβαια στο τέλος δεν την υποστήριξε, γιατί κατάλαβε ότι θα έπεφτε στο κενό.

 Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι διέψευσε με ανακοίνωσή της ότι υπέβαλε ένταση και μια ημέρα μετά τη διάψευση, η ένστασή της είχε αναρτηθεί σε ιστοσελίδα αθλητικού περιεχόμενου.

Η διοίκηση της ΕΠΟ άλλαξε. Στις εκλογές που έγιναν το καλοκαίρι ο πρόεδρος της Ένωσης ήταν υποψήφιος με την πλευρά των χαμένων και δεν κατάφερε να εκλεγεί. Μάλιστα πήρε τις λιγότερες ψήφους από τους υποψήφιους του συνδυασμού του. Οι λάθος επιλογές του πρόεδρου της Ένωσης, η αρνητική αύρα που προκαλεί το όνομά του στο χώρο του ποδοσφαίρου εκτός Καρδίτσας και οι ανύπαρκτες σχέσεις που έχει με την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ έχουν ως αποτέλεσμα να μη δώσει το παρών στη γιορτή κανένας εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ όπως θα θυμάστε τις άλλες χρονιές γινόταν πανηγύρι.

Θα περάσω σ’ ένα άλλο θέμα και θα σας παρακαλέσω να το προσέξετε ιδιαίτερα για το τι λέει το άρθρο 13 της προκήρυξης πρωταθλήματος.

ΑΡΘΡΟ13-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ)

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ..

Είδατε εσείς ποτέ κανέναν από τη διοργανώτρια να ορισθεί παρατηρητής αγώνος σε παιχνίδι; ή τον διαιτητή να κάνει κλήρωση για να ορίσει παρατηρητή;

Εδώ παραβιάζουν οι ίδιοι την προκήρυξη και τον ΚΑΠ.Ούτε σαν φίλαθλοι δεν πάνε......Έγιναν τα μπαράζ και δεν υπήρχε κανένας τους. Όλες οι ενώσεις ορίζουν παρατηρητές αγώνων αλλά και διαιτησίας, τουλάχιστον στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αν υπήρχε παρατηρητής αγώνος ή διαιτησίας ο διαιτητής δεν θα έκανε του κεφαλιού του και να γράφει ότι θέλει στο φ.α, με αποτέλεσμα να τιμωρείται η ομάδα που δεν είναι της αρεσκείας τους.

Είδατε εσείς μέχρι τώρα να τιμωρηθεί κάποιος διαιτητής; Προφανώς είναι όλοι τους άψογοι και οι μόνοι που φταίνε είναι οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές, γι αυτό είναι και οι μόνοι που τιμωρούνται και μάλιστα με μεγάλα πρόστιμα...Κύριοι, όταν υπάρχει παρατηρητής αγώνος είναι υποχρεωμένος να κάνει έκθεση και αυτός για το τί συνέβη στο γήπεδο ....

Ωφείλω όμως να τους δώσω και τα εύσημα, γιατί στα τραπέζια που κάνουν τα σωματεία παρευρίσκεται σύσσωμη η Ε.Ε της ΕΠΣΚ.Καλά για παρατηρητή διαιτησίας δεν το συζητάω καθόλου, διότι δεν υπάρχει κανένας, αφού φρόντισαν να τους εξαφανίσουν όλους, στέλνοντας τους στα Τρίκαλα και άλλους σπίτι τους μια ώρα νωρίτερα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει ένσταση. Για να γίνει ένσταση η ομάδα σας πρέπει να καταθέσει παράβολο στην ΕΠΣ 500 ευρώ, (μάλλον είχαν σκοπό να το βάλουν πιο πολύ αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης το έχουν μόνο 500 ευρώ).

Τέλος κύριοι επειδή ασχοληθήθηκα λίγο και με τα πεπραγμένα των άλλων ενώσεων και επειδή παρακολουθώ πως λειτουργούν σας λέω τούτο:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ !!!

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ και μόνο εσείς που εκλέγεται τη διοίκηση μπορείτε να το απαλλάξετε από αυτήν.

Γιώργος Κρανής
Εκπρόσωπος Ασπίδας Κρύας-Βρύσης

e-max.it: your social media marketing partner

 kafes2

 giovani teliki