Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης όλων μας Α.Ε.Κ εύχονται στον πρόεδρο της ομάδος μας ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟ ο οποίος το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Νοεμβρίου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του ΕΛΕΝΗ, καλά στα στέφανα.

Πέντε περίπου λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και αφού ο διαιτητής απέβαλε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, οπαδός εισέβαλε από την κεντρική είσοδο στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μαχαίρι

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στα πλαίσια του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων 2016 και με την παρέμβαση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας ενέκρινε σε πρώτη φάση για το νομό Καρδίτσας τα έργα για ανακατασκευή χλοοτάπητα Δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας και βελτίωσης Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Παλαμά.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και φέτος! Το σημαντικότερο γεγονός μαζικού αθλητισμού για τη χώρα μας για οποιοδήποτε άθλημα αποτελεί ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας που θα γίνει αυτή τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Σε διεθνείς αγώνες Τραμπολίνου που διεξήχθηκαν στην πόλη Γιάμπολ της Βουλγαρίας οι αθλήτριες από την Καρδίτσα έκαναν εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο τεχνικής και δυσκολίας που κατέχουν.

Περισσότερα Άρθρα...

vasilakos ekloges

gaitanidis karta3

 kafes2

 papadakos petros mesa

 giovani teliki

 

nousios mesa

 karla teliko

froxilias katheto