Ευχαριστημένος με την απόδοση του στον πρώτο του αγώνα στο Roland Garros εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής εξέφρασε τη χαρά του να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Στιβαρή για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. ¨Φωκιανού¨ στο ¨ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 2019”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη σε Περιφερειακό Θεσσαλικό  επίπεδο και για επτά ημέρες οργανώνονται  από την  Ένωση  Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Νο 6 στον κόσμο ταρακουνάει την κατάταξη αυτό το έτος και με δύο τίτλους το 2019, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου του σε χώμα, ο νεαρός Έλληνας είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη στο γαλλικό Open»,αναφέρει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας για τον 20χρονο με τις ξανθιές μπούκλες και το βλέμμα σέρφερ, που έχει φέρει στο τένις ένα φρέσκο αέρα τα τελευταία δύο χρόνια».

Περισσότερα Άρθρα...

  karla teliko

giovani teliki

kafes2