vasilakos exapostaseos  bronx delivey2

    

 

 

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Με επιτυχία στέφτηκε η πρώτη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης 3 on 3 που διεξήχθη στο χωριό μας το απόγευμα της 12 Αυγούστου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στον ανακαινισμένο χώρο του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο με την υλική συνδρομή του Δήμου Μουζακίου (ακρυλικά χρώματα, στεφάνες, διχτάκια κτλ.) και την προσωπική εθελοντική εργασία κυρίως των Κώστα Κωστάκη, Γιώργου Σέμπρου, Παναγιώτη και Θύμιου Μπάλλα και αρκετών ακόμη ολοκληρώθηκε σε τέσσερις μόλις ημέρες.

Συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες (8 ενηλίκων και 4 παίδων – εφήβων). Τα ματς διεξήχθησαν μέσα σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας και με την τήρηση των κανόνων του «ευ αγωνίζεσθαι», πράγμα που ήταν και ο απώτερος στόχος του όλου εγχειρήματος μας. Νικήτρια για την ιστορία ήταν η ομάδα «ο καλός, ο κακός και ο άσχετος» απαρτιζόμενη από τους Γιώργο Β. Καλέτση, Αντώνη και Χάρη Σάχλα. Πάντως στη συνείδηση όλων μας νικητές ήταν όλοι όσοι αγωνίστηκαν και «εκτέθηκαν» στο νεανικό και όχι μόνο κοινό, που βρέθηκε στο χώρο και χάρισε σε όλους το πιο θερμό του χειροκρότημα. Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ήταν ο Γ. Καλέτσης ο οποίος και μας εξέπληξε όλους θετικά.

Θερμά ευχαριστούμε την νηπιαγωγό Ρίτσα Κωστάκη, η οποία για μια ακόμη φορά πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στη γραμματεία μαζί με τη δική μας Ράνια Ρίζου, καθώς και όλους τους εθελοντές (διαιτητές: Γιώργο Οδ. Καλέτση και Αντώνη Στ. Σάχλα), καθώς και το γιατρό των αγώνων κ. Σεραφείμ Καλτσά, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει σε καμία περίπτωση. Τέλος ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς μας που στάθηκαν αρωγοί στην όλη προσπάθειά μας με πολλή ευχαρίστηση.

Ο εμπνευστής και οργανωτής του όλου εγχειρήματος αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Δ. Κωστάκης, μετά την απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες, δήλωσε:

«Η πρώτη απόπειρα οργάνωσης ενός τέτοιου αθλητικού αγώνα στο χωριό μας σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία. Όλοι όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για να κυλήσουν όλα ομαλά και να διασκεδάσουμε και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας και με ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους από την ευρύτερη περιοχή (Βατσουνιά, Μουζάκι). Οργανωτικά προβλήματα υπήρξαν, καθώς η απειρία μας στάθηκε εμπόδιο στο να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις. Όμως εδώ είμαστε για να τα αποφύγουμε του χρόνου και να καθιερώσουμε ως θεσμό αυτούς τους αγώνες. Είμαι αισιόδοξος ότι του χρόνου το καλό θα δώσει τη θέση του στο καλύτερο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Ελένη Ρούσα όσο και τον πρόεδρο του αθλητικού Συλλόγου μπάσκετ Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» κ. Ηλία Γκαραβέλα για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Αποδείχθηκε πως, όταν υπάρχουν ιδέες και στοχεύσεις και η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται αρωγός σε εθελοντικές δράσεις φορέων και Οργανισμών, μπορούν να επιτευχθούν πολλά».

Ήταν γενικά κάτι που το χωριό μας δε βίωσε ποτέ άλλοτε. Μια εμπειρία που άφησε σε όλους θετικές εντυπώσεις και προκάλεσε ευμενή σχόλια. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ήδη εργάζεται από τώρα, ώστε η διοργάνωση των Αγώνων του χρόνου να εμπλουτιστεί και να αναβιβαστεί σε κάθε επίπεδο. Σας περιμένουμε όλους, και πιο πολλούς πλέον του χρόνου, στο χωριό μας, για να ζήσουμε ξανά αυτήν την εμπειρία που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

  joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->