ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Ο Κώστας Νότος δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια σε διοίκηση και κόσμο μετά τον τίτλο της Αναγέννησης, όμως κρατούσε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» για τον Βασίλη Αντωνίου, εκ των υπεύθυνων του μπασκετικού τμήματος της Αναγέννησης.

Δείτε ΕΔΩ δηλώσεις του Βασίλη Κρομμύδα μετά το τέλος του αγώνα

Αναλυτικά:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που βρέθηκε και σήμερα στο γήπεδο και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μια σεζόν με πολύ κούραση έφτασε στο τέλος της και πετύχαμε τους στόχους μας κάτι που μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας και προσωπικά, αν μου επιτρέπετε στον κ. Βασίλη Αντωνίου.

Αυτοί μας έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ, σε όλες μας τις επιτυχίες. Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Ο κ. Αντωνίου είναι αγνός φίλος του μπάσκετ, προσφέρει οικονομικά και ηθικά και αγκάλιασε την προσπάθεια της Αναγέννησης που επαναδραστηριοποιήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή τη μοναδική διαδρομή και του αξίζει ένα ξεχωριστό μπράβο. Η ομάδα έδειξε ότι έχει ποιότητα και ψυχή για να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να φτάσει στον στόχο της».

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2