vasilakos sept2020  bronx delivey2

  topiki agora teva4 

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Η Καρδίτσα «μετρά πληγές» μετά τη βιβλική καταστροφή που υπέστη την Παρασκευή.

Για ακόμη μια φορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Αναγέννησης έδειξαν το δρόμο και από την πρώτη κιόλας στιγμή βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δείχνουν έμπρακτα όλες αυτές τις ημέρες πως υπάρχει ελπίδα ακόμα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα αυτών των παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Ήδη περάσανε 6 μέρες από την απίστευτη θεομηνία που χτύπησε το Νομό μας και τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία, δυστυχώς κανένας δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Αυτό που ζήσαμε δύσκολα περιγράφεται. Μέσα από αυτά τα λόγια θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους όσους είναι εκεί έξω κ παλεύουν στη πρώτη γραμμή με θεούς και με δαίμονες.
Κάτι που θέλουμε να σταθούμε σε σχέση με αυτά που προβάλλονται σχετικά με τη κατάσταση στη πόλη που έπαθε ανυπολόγιστες ζημίες είναι πως εκτός αστικού κέντρου στα χωριά του κάμπου και των ορεινών περιοχών υπάρχουν τεράστιες καταστροφές με περιοχές να είναι ακόμη αποκλεισμένες καθώς έχει κοπεί το οδικό δίκτυο κ δεν υπάρχει ρεύμα κ νερό. Υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που δίνουν τον αγώνα της ζωής τους σε αντίξοες συνθήκες χωρίς βοήθεια. Για αυτό το λόγο μαζεύουμε ρούχα και τρόφιμα ώστε να τα στείλουμε σε αυτά τα χωριά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη. Οικονομική βοήθεια με πρωτοβουλία μας θα δοθεί σε οικογένειες που έχουν πάθει ολοκληρωτική ζημιά. Όποιος θέλει να συνεισφέρει ας στείλει προσωπικό μήνυμα στη σελίδα !
Καλούμε όλο το κόσμο να προβεί σε εθελοντικές εργασίες όπου και όπως μπορεί και ιδιαίτερα τους οπαδούς της Αναγέννησης καθώς ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια εδώ και 4 ημέρες από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα πηγαίνοντας γύρω στη πόλη βοηθώντας χωρίς εξαιρέσεις όπου μπορούμε σε γνωστούς, αγνώστους, μαγαζιά, σπίτια, υπόγεια και όπου αλλού χρειάζεται. Πάμε όλοι μαζί δυνατά να ανεβεί η ψυχολογία του κόσμου και να καταφέρουμε να κάνουμε ξανά την αγαπημένη μας ΚΑΡΔΙΤΣΑ να σταθεί στα πόδια της.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σαν οργανωμένοι οπαδοί θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά με κάθε κόστος να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Ήδη η λίστα είναι μεγάλη και οι κατευθύνσεις είναι πολλές για τις επόμενες ημέρες, δεν το βάζουμε όμως κάτω. Επίσης φαινόμενα μαυραγοριτισμού που έχουν καταγράφει στη πόλη σε φούρνους πουλώντας 3 ευρώ το ψωμί και το γάλα χτυπώντας το κοσμάκι που έχασε περιουσίες θα κοπούν μαχαίρι.
Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας όσους έχουν στείλει μηνύματα στήριξης στη σελίδα μας βοηθώντας έμπρακτα την όλη προσπάθεια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας ακόμη και από το εξωτερικό.
Για τη ζημιά που πάθαμε σαν σύλλογος θα μιλήσουμε μέσα στις μέρες, προέχει να ορθοποδήσουμε σαν άνθρωποι και μετά θα πάρει σειρά η αγαπημένη μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !!!
Σεβασμός αλληλεγγύη αξιοπρέπεια
Ραντεβού στους δρόμους»

ultras voithia2

ultras voithia

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->