bronx delivey2 levelgif

 vasilakos anoigoume  xiroskarpos2

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Μπορεί οι δηλώσεις του νυν προέδρου της Αναγέννησης Καρδίτσας να απομάκρυναν την αλλαγή σκυτάλης στην κιτρινόμαυρη Διοίκηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συζητήσεις για την πιθανότητα αλλαγής ιδιοκτησίας σταμάτησαν.


Παρά τη δήλωση του κ. Καραμπέκου πως ουσιαστικά δεν παραχωρεί την ΑΣΑ αλλά αναζητεί «συμπαίχτη», οι επόμενες κινήσεις ήταν αυτές που είχαν συμφωνηθεί. Και πράγματι το Σάββατο ο υποψήφιος διοικητικός ηγέτης της Αναγέννησης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου είχε επικοινωνία με το νυν πρόεδρο. Από τη συζήτηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο, με τον κ. Καραμπέκο πάντως να κρατά κάποιες αποστάσεις από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τον αφορούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες θα έχουν και νέα επικοινωνία αφού αυτή φαινεται πως είναι η επιθυμία και των δυο.
Οπότε αν υπάρξουν εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες. Όπως είχαμε τονίσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η πλευρά του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία δε θέλει να εξελιχθεί η υπόθεση σε «σίριαλ».
Όσον αφορά τα ευχάριστα νέα που περιμένει η Αναγέννηση από την ΕΠΟ για άνοδο δευτεραθλητριών δεν έχουν έρθει και όσο περνούν οι μέρες, το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει να απομακρύνεται. Φυσικά τίποτα δεν αποκλείεται, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων». Άλλωστε αν δεν ανέβει μέσω ΕΠΟ, η ΑΣΑ δεν έχει άλλο δρόμο επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες, καθώς θα τις απομένει να μην δηλώσει συμμετοχή κάποια από τις τρεις ομάδες που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στη Γ Εθνική.

Η πρόταση του κ.Παπαδημητρίου
Ο τωρινός πρόεδρος του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου όπως σας είχαμε ενημερώσει έχει καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες την πρόταση του, με ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, που δεν είναι άλλο από την άμεση άνοδο της Αναγέννησης στη Γ΄Εθνική (προφανώς στη θέση του Απόλλωνα) και τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει άμεσα την επιστροφή της εκεί που ανήκει, δηλαδή τις επαγγελματικές κατηγορίες.
Δεν είναι μυστικό πως σε περίπτωση που αναλάβει ο κ.Παπαδημητρίου, πιθανότατα νέος τεχνικός θα είναι ο πολύπειρος, Μιχάλης Ζιώγας, ενώ και το ρόστερ είναι «έτοιμο» σε μεγάλο βαθμό, με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.
Κάπου εδώ να τονίσουμε πως πρόθεση του Καρδιτσιώτη επιχειρηματία είναι διατηρήσει στο διοικητικό συμβούλιο, τον κ.Καραμπέκο, εφόσον εκείνος το επιθυμεί, δείχνοντας πως στόχος του είναι μια ενωτική διοίκηση, που θα συσπειρώσει ολόκληρη την πόλη και θα ξανακάνει την ΑΣΑ ισχυρή σε όλα τα μέτωπα.
Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον της λαοφιλέστερης ομάδας του Νομού, καθώς οι προοπτικές που εμφανίζονται δείχνουν να βγάζουν την Αναγέννηση από την…αφάνεια των τελευταίων ετών και να δίνουν όραμα και πλάνο μέσα σε ένα κλίμα συσπείρωσης.
Ας ελπίσουμε πως έστω και την ύστατη ώρα θα δοθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα και τον κόσμο της, που τα τελευταία χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα.
Η ΑΣΑ τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->