vasilakos sept2020  anakoinosi apozimioseis3

   bronx delivey2xiroskarpos2

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Σε απολογιστική-ενημερωτική συνέντευξη τύπου προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Καρδίτσα το απόγευμα της Τρίτης (9/12).

Η συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, παρουσία του Προέδρου κ. Θωμά Ζευγαρά, του Γεν. Γραμματέα κ. Γεωργίου Καπράνα, του Γεν. Αρχηγού κ. Πέτρου Τουφεξή και του επικεφαλής προπονητή της αντρικής ομάδας και των Ακαδημιών κ. Θύμιου Σδρόλια.

Οι εκπρόσωποι των Κυανόλευκων προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση για τη μέχρι στιγμής διαδρομή του Συλλόγου από το καλοκαίρι που χάραξε τη νέα της πορεία μέχρι και σήμερα, παραθέτοντας τα δεδομένα για τη συνέχεια αυτής.

Κοινή συνισταμένη ήταν η διάθεση να συνεχίσουν με επιμονή και υπομονή στο πλάνο που ξεκίνησε φέτος, ζητώντας ωστόσο τη στήριξη των φίλων του ΑΟΚ αλλά και των Καρδιτσιωτών φιλάθλων γενικότερα σε αυτή την προσπάθεια.

Τονίστηκε δε, ότι είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν τη σκυτάλη εφόσον παρουσιαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος που φυσικά θα πείσει για τις προθέσεις και για τη συνέχεια του έργου. Ωστόσο εκφράστηκε με βεβαιότητα ότι κανείς από τα μέλη της τωρινής διοίκησης δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και αποτυπώθηκαν κάποιες από τις ενέργειες που θα γίνουν, ενόψει μάλιστα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Ζευγάρας που υπενθύμισε ότι το φετινό πλάνο περιλάμβανε την αξιοποίηση ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες με την πλαισίωσή τους από 4-5 έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ υποστήριξε ότι η ομάδα παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο, όμως η απειρία και η ατυχία σε πολλές περιπτώσεις δεν έφερε κάποιο βαθμολογικό όφελος σε αναμετρήσεις. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσουν ομάδες εθνικών κατηγοριών με τα δείγματα γραφής που αφήνουν.

Παράλληλα, ο κ. Ζευγαράς μίλησε για τη στήριξη που λαμβάνει η σημερινή διοίκηση του ΑΟΚ από το περιβάλλον του Συλλόγου αλλά και γενικότερα από τη φίλαθλη τάξη. Όπως ανέφερε, πέραν κάποιων ενεργών ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της ηθικά και υλικά, όπως οι κ.κ. Ψυχογιός, Μπολτσής, Παν. Τάντος, Ηλ. Μπούρης, Φούντας, δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη από περισσότερα πρόσωπα, για τα οποία επισήμανε ότι σίγουρα υπάρχουν στην πόλη της Καρδίτσας.

Επανέλαβε το γεγονός ότι το καλοκαίρι η τωρινή διοίκηση παρέλαβε μόνο τη σφραγίδα και τον τίτλο (όνομα) της ομάδας, χωρίς να έχει κάποιο δελτίο στα χέρια της αλλά επίσης ούτε και κάποια σταθερή έδρα. Ωστόσο, προτίμησε να καταβάλει προσπάθεια προκειμένου να συμμετέχει  κανονικά στο πρωτάθλημα παρά να αναστείλει τη δραστηριότητά της, έχοντας μάλιστα σε αυτό το εγχείρημα τη συμβολή του Θύμιου Σδρόλια, μιας και η παρουσία 80 ποδοσφαιριστών στις ακαδημίες αποτελεί ουσιαστικά προϊόν δικό του και ένα υπόβαθρο το οποίος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία βάση.

Κλείνοντας, ο κ. Ζευγαράς υπογράμμισε ότι η νυν διοίκηση δε βλέπει τον ΑΟ Καρδίτσα ως ιδιοκτησία της αλλά αντίθετα, επιθυμεί να προσθέσει ένα κομμάτι στην ιστορία του Συλλόγου, παραμένοντας ενεργό κύτταρο για τα μέλη της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι γίνονται ήδη επαφές και ενέργειες ώστε η αντρική ομάδα να ενισχυθεί και να διεκδικήσει τη βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης στην Α' ΕΠΣΚ, κάνοντας αγωνιστικό «ταμείο» στο φινάλε της σεζόν.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο κ. Καπράνας που μίλησε για τις δυσκολίες της νέας αρχής, τονίζοντας ότι στον κίνδυνο η ομάδα να μην κατέλθει στο πρωτάθλημα, λήφθηκε η πρωτοβουλία από τους συγκεκριμένους ανθρώπους και γονείς παιδιών που αγωνίζονται στον ΑΟΚ ώστε να συνεχιστεί η ιστορία στο γήπεδο. Ο κ. Καπράνας αναφέρθηκε φυσικά στο ρίσκο της προσπάθειας όμως επανέλαβε το νεαρό της ηλικίας των παιχτών, την προοπτική που έχει ο Σύλλογος σε όλους τους τομείς, μιας και έχει έδρα μέσα στην πόλη (Στάδιο) αλλά και το προπονητικό κέντρο στο Ρούσσο για τη δράση των Ακαδημιών και τις προπονήσεις του αντρικού τμήματος. Κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο της περιοχής να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας στα επίσημα ματς και να γίνει κομμάτι της, αφουγκραζόμενος την καθημερινή δουλειά και το πλάνο που επιχειρείται.

Στη συνέχεια μίλησε ο επικεφαλής προπονητής Θύμιος Σδρόλιας, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα σε πολύ μεγάλο ποσοστό των μέχρι στιγμής επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων ήταν ανταγωνιστική. Μάλιστα, στάθηκε στη βελτίωση και την απόκτηση εμπειριών των νεαρών ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών θα κάνουν το μεγάλο βήμα τα επόμενα χρόνια στην καριέρα τους.

Ο κ. Σδρόλιας μίλησε για την τοποθέτηση σταθερών βάσεων στον Σύλλογο ώστε να αποφευχθούν λάθη όπως παρατηρήθηκαν στο πρόσφατο και πιο μακρινό παρελθόν ομάδων με μεγάλα μπάτζετ που ωστόσο δεν είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα ή τη συνέπεια και την αυτάρκεια σε ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον ενεργές.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως η οποιαδήποτε κριτική είναι δεκτή εφόσον φυσικά είναι γόνιμη και όχι με τρόπο που αποπροσανατολίζει ή επηρεάζει -ιδίως- τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμβάλει στο έργο και να προσδώσει δυναμική, παρά να μένει στα λόγια.

Τέλος, μίλησε για την κατάσταση του καλοκαιριού όπου στις επανειλημμένες γενικές συνελεύσεις δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση, στις εναλλακτικές λύσεις που συζητήθηκαν και στην τωρινή κατάσταση, η οποία είναι βέβαιο ότι αγωνιστικά η ομάδα σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται τη νέα χρονιά θα μπορεί να «πατάει γερά στα δικά της πόδια» και να σχεδιάσει με μεγαλύτερη δυναμική το μέλλον της.

Σε ερώτηση για την ύπαρξη βοήθειας από τους φορείς, οι εκπρόσωποι του ΑΟ Καρδίτσας τόνισαν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν επαφές και συναντήσεις τόσο με τη νέα Δημοτική Αρχή όσο και με την Π.Ε. Καρδίτσας, μεταφέροντας μία σειρά από αιτήματα, ένα εκ των οποίων η εξεύρεση στέγης στην πόλη της Καρδίτσας σε ό,τι αφορά τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Στη γενικότερη έκκληση για συμμετοχή και βοήθεια, το Δ.Σ. του ΑΟ Καρδίτσα ανακοίνωσε την ανοιχτή Γενική Συνέλευση που συγκαλείται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->