bronx delivey2 levelgif

 vasilakos anoigoume  xiroskarpos2

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Σε νέα σελίδα πέρασε από σήμερα (23/7) ο ΑΟ Καρδίτσα, καθώς ανέδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο που καλείται να «τρέξει» τον Σύλλογο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, έχοντας ως κύριο μέλημα τη δημιουργία ισχυρών βάσεων με έμφαση στις ακαδημίες και την αναδιοργάνωση σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας της, επιδιώκοντας να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου της περιοχής και να δημιουργήσει νέους φιλάθλους.

Οι Κυανόλευκοι παρουσίασαν απόψε στο ξενοδοχείο «Thessalikon Grand» τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενη σε απόλυτο βαθμό από καινούρια μέλη, κάποια εκ των οποίων με παρουσία στο περιβάλλον της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης παρουσιάστηκε ενδελεχώς το πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΑΟ Καρδίτσα τόσο για την αντρική ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομής και το οποίο θα έχει άμεση ισχύ.

Επίσης, έγινε η παρουσίαση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με καινοτόμα εφαρμογή, αφού πρόκειται για οικογενειακό εισιτήριο, συμβολίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο ΑΟΚ λειτουργεί ως οικογένεια.

aok diarkeias 2019 20

Επικεφαλής προπονητής τόσο της αντρικής ομάδας, όσο και των τμημάτων υποδομής που από την πρώτη χρονιά πέρυσι σημείωσαν αλματώδη πρόοδο, θα είναι ο κ. Θύμιος Σδρόλιας, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο κ. Παναγιώτης Κοντοστέργιος, με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ να γίνεται γνωστό τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, επισημάνθηκε πως η έδρα της αντρικής ομάδας θα είναι, όπως και πέρυσι (στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν) το ΔΑΚ της πόλης, ενώ οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρούσσο θα αποτελούν τη «στέγη»  για τις Ακαδημίες.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Αναφορικά με το νέο Δ.Σ., πρόεδρος εξελέγη ο κ. Θωμάς Ζευγαράς με τα μέλη συνολικά και τις αρμοδιότητές τους να έχουν ως εξής:

aok symvoulio 1

Πρόεδρος: Θωμάς Ζευγαράς
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσίτρας
Γεν. Γραμματέας: Γεώργιος Καπράνας
Ειδ. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Παππάς
Ταμίας: Ελευθερία Στασινού
Γεν. Αρχηγός: Πέτρος Τουφεξής
Εφ. Υλικού: Γώργιος Ταράτσαλος

Στις πρώτες του λέξεις ο πρόεδρος του ΑΟΚ, ο κ. Ζευγαράς, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση για την προσφορά της, εξήρε το μέγεθος του Συλλόγου και την ιστορία του, δηλώνοντας διαθέσιμος να αποκτήσει ξανά τη δυναμική που είχε και παλαιότερα. Χωρίς βιαστικά βήματα και με κύριο εφόδιο την υπομονή και το καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο, ο πρόεδρος των Κυανόλευκων εξήγησε ότι φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποδομή και στο πώς θα αξιοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του  ΑΟΚ και όχι μόνο. Έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σδρόλια, κάνοντας αναφορά στην αξιοσημείωτη πρόοδο όλων των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου και στο γεγονός ότι πλέον αριθμεί περί τα 80 παιδιά, μέσα σε μία χρονιά.

Ουσιαστικά ο κ. Ζευγαράς έκανε λόγο για μία προσπάθεια που ξεκινάει από το μηδέν, με διάθεση όμως για πολλή δουλειά και χωρίς όρεξη για πολλά λόγια, έχοντας βέβαια τη συναίσθηση ότι ο περισσότερος κόσμος σε όλες τις ομάδες θέλει άμεσα το κάτι παραπάνω. Χωρίς βιασύνη λοιπόν και με γερές βάσεις, ο ΑΟΚ επιλέγει να πορευτεί σταδιακά και να αποκτήσει αυτάρκεια και δυναμική σε όλους τους τομείς. Επισήμανε δε, ότι ακόμη είναι αρχή και ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που μάλιστα θα εκπλήξουν ευχάριστα.

Ακολούθως, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους του ΑΟΚ, κάθε γενιάς και επιχειρηματίες της περιοχής να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια και να συνεισφέρουν, όπως ο καθένας μπορεί - ακόμη και με την εγγραφή των παιδιών τους στο Σύλλογο.

Επανερχόμενος στους στόχους, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος υπογράμμισε ότι σε επίπεδο ακαδημιών γίνεται καταπληκτική δουλειά και ήδη ποδοσφαιριστές από τα τμήματα Κ16 και Κ14 προορίζονται να προωθηθούν στην αντρική ομάδα, όπως και πρόσθετοι νεαροί παίχτες που θα επιλέξει το προπονητικό τιμ. Ζήτησε ο κόσμος να έρθει και να ενθαρρύνει τα ταλέντα της περιοχής ώστε να αποκτήσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αλλάξουν επίπεδο, με συνολική στήριξη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γεν. Γραμματέας κ. Γεώργιος Καπράνας, ο οποίος εξήγησε τη σημασία ύπαρξης «φυτωρίων» για κάθε σύλλογο με μέγεθος που θέλει να έχει μέλλον και προοπτική. Ο κ. Καπράνας επισήμανε πως η λειτουργία σε πρότυπα που συνάδουν με το Ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο και όχι με μπάτζετ που δεν είναι ευέλικτα και με μακροπρόθεσμη ισχύ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, τονίζοντας πως ήδη ο ΑΟΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, με συμμετοχή στην αντρική ομάδα.

Τέλος, ο επικεφαλής προπονητής της αντρικής ομάδας και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Θύμιος Σδρόλιας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και στον Σύλλογο που είχε και ως επακόλουθο κάποιοι εξ'αυτών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για να ασχοληθούν και με οργανωτικά-διοικητικά ζητήματα.

Ο κ. Σδρόλιας τόνισε πως το έργο στις Ακαδημίες θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση και θα δοθεί εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα να προηχθούν από τα τμήματα υποδομής στην αντρική ομάδα. Μέλημα είναι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε να δημιουργηθεί μία ισχυρή βάση παιχτών και ένα ανταγωνιστικό σύνολο που σταδιακά να ανταποκρίνεται στο μέγεθος και την ιστορία του ΑΟΚ και να δίνει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Επιπρόσθετα, εξήγησε ότι είναι αναγκαία η υποστήριξή τους από κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα τους πλαισιώσουν στο ρόστερ, με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχουν διδακτικό χαρακτήρα και τη διάθεση να δομήσουν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 

joinbanner2

eve topiki agora2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->