ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης στην κατάμεστη από φίλους της ομάδας αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, όπου έδωσε το παρών και ο Θεμιστοκλής Καραμπέκος.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την απερχόμενη διοίκηση να κάνει το διοκητικό απολογισμό δια στόματος του προέδρου, κ.Κώστα Κακούσιου.

asa gen3

Στη συνέχεια ο ταμίας της απερχόμενης διοίκησης,κ. Αποστόλης Καλαντζής, έκανε τον οικονομικό απολογισμό, μιλώντας για ένα «άνοιγμα» της τάξεως των 15.000 ευρώ περίπου.

Το λόγο πήρε και πάλι ο κ.Κακούσιος, ο οποίος μίλησε για τις συζητήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με ενδιαφερομένους να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού Συλλόγου.

asa gen2

Κάπου εκεί ανέβηκε στο βήμα ο κ.Καραμπέκος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Δεν ήρθαμε για να βγάλουμε κάτι από το ποδόσφαιρο. Αυτό που μας ένωσε είναι το καλό της ομάδας. Δε νομίζω ότι έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και δε της αξίζει. Η πόρτα είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να συμμετάσχει στην επόμενη μέρα. Κατά την άποψη μας είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης και πρέπει να φτάσει ξανά ψηλά. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε και πάλι για να παρουσιάσουμε εκτενέστερα το πλάνο μας. Υπάρχουν σκέψεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη βοήθεια όλων. Έχω ήδη κάποιους ανθρώπους για τη συγκρότηση της διοίκησης και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθουμε σε επαφή και με άλλους. Αν έχω τη στήριξη του κόσμου δε φοβάμαι τίποτα. Όταν μιλάω για στήριξη εννοώ το να σας βλέπω κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Λογικά τη Μεγάλη Δευτέρα θα δώσουμε μια Συνέντευξη Τύπου για να τα πούμε καλύτερα.

Σε σχετική ερώτηση με το τι έχει σκοπό να πράξει με τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη απάντησε:
Εμείς θα αναλάβουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε και τα υπόλοιπα τμήματα με κάποιες χορηγίες.

Στη συνέχεια δόθηκε η έγκριση της πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης για συγκρότηση Δ.Σ. από τον κ.Καραμπέκο.H μέχρι πρότινος διοίκηση θα συνεχίσει να εκτελεί καθήκοντα μέχρι να συγκροτηθεί το νέο συμβούλιο όπως προβλέπει το καταστατικό. 

asa gen1

asa gen

asa gen4

e-max.it: your social media marketing partner

  vasilakos summer2019

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2