vasilakosianouarios3.png

Στόχος η διοικητική ενίσχυση της Αναγέννησης-Μπάμποβιτς ο νέος τεχνικός!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Αναγέννησης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Καρδίτσας.

Το παρόν έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδος, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον ιστορικό σύλλογο από διοικητικά πόστα. Να σημειωθεί πως στη σημερινή συνάντηση βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ.Φώτης Αλεξάκος, ο οποίος πήρε το λόγο και δεσμεύτηκε πως και ο Δήμος θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορέσει την Αναγέννηση. Συνέστησε ηρεμία και να πάψει ο κόσμος να ασχολείται με όσα έγιναν και να κοιτάξει μπροστά, ώστε να σταθεί ξανά η ομάδα στα πόδια της.

asa gen.1

Συζητήθηκαν πολλά και διάφορα θέματα, ενώ κύριο ζητούμενο ήταν το παρόν και το μέλλον των «κιτρινόμαυρων». Είναι δεδομένο πως υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας μετά το άσχημο ξεκίνημα, ωστόσο η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο μήνες θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, όπως αποφασίστηκε. Παράλληλα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ζόραν Μπάμποβιτς ως νέου τεχνικού της ΑΣΑ.

asa gen.2

Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Γιώργος Κατσίκης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σημασία έχει να καταλάβουμε τι είμαστε. Δεν μπορεί να υποστηρίζουμε την Αναγέννηση στη Β΄Εθνική και όταν είναι τελευταία στη Γ΄Εθνική να αποστασιοποιούμαστε. Κάναμε ότι ακριβώς δεσμευτήκαμε. Έμεινε ζωντανός ο σύλλογος, συμμετέχει στην κατηγορία και όχι στο Τοπικό. Όταν ξεκινήσαμε οι Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές είχαν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρούμε κλειστές πόρτες. Επίσης να τονίσω πως δεν είπαμε ποτέ πως η Διοικούσα Επιτροπή είναι τριμελής. Δεν ήρθε ποτέ κανείς να μας πει να αναλάβει την ομάδα. Ας μας έλεγαν να πάμε σπίτια μας και θα το κάναμε. Και εμείς και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Όμως να υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί. Δεν έχει νόημα να σταθούμε στα λάθη του παρελθόντος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, δεν ωφελεί να μένουμε σε αυτά. Είχαμε να διαχειριστούμε 20.520 ευρώ από τα οποία στο ταμείο της ομάδας αυτή τη στιγμή έχουν μείνει 205 ευρώ. Έχουμε πληρώσει όλους τους παίκτες μέχρι 31 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ.Ζόραν Μπάμποβιτς. Μερικά διαδικαστικά θέματα απομένουν για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε σαν Διοικούσα Επιτροπή» ήταν μερικά από τα λόγια του κ.Κατσίκη.

asa gen.3

Στη συνέχεια ο κόσμος εξέφρασε κάποιες απορίες που αφορούσαν το μέλλον της ομάδας, ενώ ο κ.Κατσίκης σαν επίλογο πρότεινε δύο λύσεις.

Η μία είναι να προστεθούν άτομα στη Διοικούσα Επιτροπή, ώστε να θωρακιστεί η ομάδα και να προχωρήσει με το υπάρχον υλικό μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε διαφορετική περίπτωση όποιος θέλει να αναλάβει και τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και τον Ερασιτέχνη μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να παρουσιάσει την πρόταση του στους ανθρώπους της ομάδας και να προχωρήσει η Αναγέννηση σε μια άλλη εποχή.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρχει και η επίσημη τοποθέτηση της ΑΣΑ.

e-max.it: your social media marketing partner

 

  

 kafes2

  giovani teliki

  karla teliko