Στα πλαίσια των εξωτερικών δράσεων, που υλοποιεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Το Παιδικό Στέκι» για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, τα παιδιά Γ’-Στ’ δημοτικού της δομής επισκέφτηκαν την Πέμπτη 10 Μαΐου το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου ,όπου και παρακολούθησαν το ημερήσιο πρόγραμμα «Περπατώντας στο δάσος».

Από την Πέμπτη 19 έως και το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 μαθητές της Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Ναύπλιο και τις Σπέτσες, στο πλαίσιο της υλοποίησης των πολιτιστικών προγραμμάτων «Στα χνάρια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821» και «Διαδρομές στη φύση και την παράδοση της Ελλάδας».

Ακόμη μια μέρα εθελοντικής δράσης για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ) συμμετέχοντας στο Let’s Do It Greece στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας!

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου σε συνεργασία με τη Τοπική Κοινότητα Καλλιφωνίου συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο Let’s do it Greece,στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση που  πραγματοποιηθηκε στις 29 Απριλίου ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα Άρθρα...

giovani teliki

PIGASOS4

 

Εγγραφείτε με το emal σας, και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα .